שאלה

• פותח הנושא et28
  • פורסם בתאריך

et28

New member
שאלה

אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום הזה או לפורום חומרה ותוכנה, אבל בגלל שאני רוצה לשאול על לפ-טופ אני אשאל כאן: איך אני יודע האם ניתן להכניס כרטיס TV ללפטופ שלי? אם ניתן להכניס: איפה מכניסים? מה מומלץ?

טרמפיסט

New member
כרטיס טלויזיה

מוכנס בד"כ לחריץ ה-PCMCIA. אני לא מבין בתחום כרטיסי הטלויזיה, אך עושה רושם שהמחירים נעים סביב ה-300₪.

dimiboy

New member
ננסה להסביר

טוב זה תלוי איזה בכלל מחשב נייד יש לך... אם יש לו חריץ PCMCIA (אני מקווה שרשמתי נכון) אז אתה יכול לקנות כרטיס טלויזיה שמתחבר לחריץ כזה ואז יש לך בצד של הנייד או איפה שהחריץ יותר נכון כמו קופסא בולטת כזו שלה יש את החיבורים לאנטנה או לוידאו וכל זה... מה שנחמד שהוא נישלף משם בלי בעיה כך שאם אתה הולך לאנשהו אתה יכול להוציא את הכרטיס בלי בעיה. דרך יותר פשוטה בלי להסתבך זה לקנות כרטיס טלויזיה שמתחבר ב USB (ברגע שיהיה לי קצת כסף מיותר אני אקנה אחד כזה גם חח). רק בוא נקווה שאין לך מחשב נייד פרהיסטורי שלא יודע מה זה USB בכלל חח (יש בכלל ניידים כאלה?) בניידים חדשים יש לפעמים במקום ה PCMCIA חריץ שניקרא EXPRESS או משהו כזה וזה מה שאצלי (ברגע זה אין לי כלום! כי הנייד שלי כבר שבועיים במעבדות של מפעיל בתיקון מחכה ללוח אם חדש מארה"ב!) מבחינת חברות טובות של כרטיסים אני לא מכיר בכל אופן אתה יכול לעשות השוואות מחירים בזאפ (www.zap.co.il) מקווה שעזרתי. וחג סוכות שמח

kobi 23

New member
אתה יודע ש....

אם אתה מכניס משהו לתיקון ואם הם לא מתקנים לך תוך 14 יום אותו אתה יכול לבטל עיסקה ? כמובן אם זה במסגרת האחריות

dimiboy

New member
איזה עיסקה?

והיי הם כבר היו מתקנים פשוט המחשב מארה"ב אז הם הזמינו לוח אם חדש משם אז בגלל זה זה לוקח זמן. מה בדיוק אני יכול לבטל ובשביל מה?

kobi 23

New member
יש חוקים שנחקקו לפני כשנה

במסגרת "החוק להגנת הצרכן"הם אומרים שאם שלחת לתיקון מוצר מסויים ולא הספיקו לתקן תוך שבועיים זו בעיה של נותני השירות. או שיתנו לך חדש או שתבטל את העיסקה

kobi 23

New member
והרי הקישור

http://www.moit.gov.il/NR/rdonlyres/7C9F7B6F-F7E8-4E18-B57F-57008F625AF3/0/tak6468.pdf תעיין בזה,דווקא מעניין

dimiboy

New member
לא שווה לי!

חח חדש הם לא יתנו כי אין בארץ מחשב כזה ובמחשב יש כמה דברים שאני מאוד צריך. לבטל עוד יותר לא שווה כי בלעדיהם יעלה לי המון המון כסף לתקן את זה

kobi 23

New member
אתה יכול לקבל את הכסף ששילמת עבורו בחזרה ...

לא משנה כמה זמן עבר מאז

dimiboy

New member
אני לא חושב

הוא ניקנה בארה"ב אז אני מניח שלא כל החוקים תקפים ובכל אופן בטח צריך חשבונית של החנות ואותה אין לי. בכל מיקרה אני רוצה אותו מתוקן ולא שום דבר אחר ברגע זה... שמע יכולתי בכיף לתקן אותו מהר מאוד ולהוציא על זה מחיר כימעט 2000 שח או אולי יותר (ואת זה אין לי גם) אבל כל עוד יש לי אחריות אני מעדיף שזה יקח זמן ויעלה מאט מאוד.

et28

New member
שאלתי שאלה וקיבלתי שתי תשובות!!! איזה כיף :)

תודה!!!!

למעלה