שאלה

adiemus

New member
שאלה

שלום לכולם הופתעתי לראות שקיים פורום של חובבי פארקים גם אני אחד כזה וברצוני לדעת אם יש פארקים שאתם יודעים עליהם בתורכיה אני נוסע לשם בעוד שבוע והייתי רוצה לדעת אם יש איזה פארק שאתם ממליצים עליו אם בכלל התורכים שמעו על דבר כזה =] תודה מראש

petpatrol2

New member
פארקי מים יש מיליון

ופארקי מים מאוד מעניינים. עם מגלשות שגם עולות, ומה לא. אבל לונה פארקים קצת חסר שם. לפי מה שראיתי בRCDB אין בתורכיה רכבות הרים מעניינות. הייתי אבל במלון נפלא שקוראים לו SILENCE BEACH CLUB שיש לו מיני לונה פארק קטן משלו, עם רכבת הים ללדים קטנים שאפשר לעלות עליה, גלגל ענק, ספינת פיראטים, בלרינה מטורפת, מכוניות מתנגשות, כל מיני מתקנים לילדים קטנים ואחלה פארק מים. וגם המלון משגע ומדהים.

adiemus

New member
קודם כל תודה =]

דבר שני אני רוצה לשאול אם אני יכול להכינס לפארק מים בלי להיות אורח של המלון ...? דבר שני מוזר שאין להם אפילו משהו ברמה של הדברים שיש לנו בארץ זה באמת דבר בסיסי...מה תורכי שחשקה נפשו ברכבת הרים צריך לסוע מחוץ למדינה שלו =] אולי כמה חבר'ה מהפורום פה ילכו ויפתחו שם משהו ...זה יכול להיות עסק שווה ביותר אם לא בא לכם תיגו לי אני יפתח משהו

petpatrol2

New member
חפעמים כן לפעמים לו.

יש מלונות שאפשר להכנס אליהם בלי להיות אורח במלון ויש מלונות שלא. מהחוף, אניוויי, לא יודע איך זה עובד מהשער הראשי. בקשר לרכבת הרים... פעם גם ישראלי שחשקה נפשו ברכבת הרים היה צריך לסוע מחוץ למדינה שלו. ואתה מוזמן לפתוח משהו אבל אולי שקודם יהיה משהו שווה בארץ, לא?

למעלה