מישהי יכולה להסביר לי בבקשה מה זה דקפפטיל ארוך ומה זה קצר??? קיבלתי ב-11.4 דקפפטיל 3.75 וכעת אני 8 ימים אחרי החזרת עוברים. האם נכון שבמידה וחלילה הטיפול לא יצליח המחזור עלול לאחר בצורה משמעותית בגלל הדקפפטיל? תודה.
אבל ממידע שקבלתי והסברים לאחרונה, דקא קצר נקרא קצר כי ההשפעה שלו לטווח יותר קצר והמינון יותר נמוך , והוא מוזרק בגלל זה כל יום, הארוך זה זריקה אחת שההשפעה שלה לטווח ארוך ולכן משפיע על המחזור שעלול לאחר. ואולי בכלל המחזור יאחר בגלל סיבה אחרת ? שהעוברים השתרשו? מאחלת לך, הלוואי. בהצלחה דנדוש
דקא ארוך - 3.75 ניתן חד פעמית בתחילת מחזור טיפולים דקא קצר - 0.1 ניתן יומית לגבי המחזור המחזור הוא התפרקות רירית הרחם לכן, במידה והטיפול ייכשל הרירית תתפרק ויהיה מחזור המחזור שלאחריו הוא זה שיתעכב, וייתכן אף עיכוב של חודשיים שלושה מה שמקובל לעשות בחלק מהמקרים הוא לתת מנת דקא ארוך נוסף ועליו לבצע עוד טיפול. ניתן לעשות זאת גם לאחר ימים לא מעטים כי בהשפעת הדקא הארוך הראשון הגוף נותר ביום אפס של המחזור טיפול כזה מתאים למשל למי שיש לה בעיית אנדו כי אחד מדרכי ההתמודדות עם אנדו הוא מניעת מחזורים ככל שניתן מאחל בהצלחה ושכל מה שכתבתי יישאר אצלך כידע כללי בלבד ליאור
ידוע שהכוריגון מתעתע וגורם לסימני הריון, השאלה שלי היא- האם בתום השבועיים מהזריקה, כשהכוריגון כבר מתפוגג מהגוף, עדיין הכאבים בחזה, הרגישות וכו´ עלולים להיות קשורים לכוריגון? תודה..
שבו ח"ו לא תקלטי להריון יגיע בדיוק בזמן. אלא שהמחזור שאחריו עלול לאחר, עד 60 יום(!) לי באופן אישי זה קרה. זריקת הדקפפטיל גורמת לדיכוי ההורמונים בגוף לתקופה ארוכה, הביוץ שקורה לאחר הזריקה הוא מלאכותי באמצעות ההורמונים - בזריקות. לאחר מכן בהשפעת הזריקה לא אמור להתרחש ביוץ לתקופה ארוכה מהרגיל, וממילא אם אין ביוץ אין מחזור. מקוה שהבנת.