הי שיקוש
כשאת אומרת "יהיה לי הכי טוב?" למה את מתכוונת? על פי מה תבחני את מידת הטוב של הצעה כזו או אחרת? או על פי מה היית רוצה שכמציעים נבחן אנחנו את מידת הטוב של ההצעות האפשריות? ועוד נקודה למחשבה, הרבה מאמנים מגיעים מרקעים שונים לגמרי האחד מהשני ועושים חיל בתחום האימון, לרובם התחום ממנו הם באו, אם לא מהווה נדבך לפרקטיקה שלהם ללא ספק מהווה רקע מעשיר ונסיון חיים שמשביח את תפיסת האימון שלהם. אישית אני מכיר מאמנים טובים שאצל חלקם התאמנתי בעצמי והרקע שלהם הוא - מדריכת טיולים, טייס, קוסמטיקאית, מסג'יסטית, מנהלת משרד, מנכ"ל, מסעדנית, שף, מורה, יועצת אירגונית, פסיכולוגית, מנהל שיווק, וזו רשימה חלקית. אני עצמי מגיע לאימון מניהול פרוייקטים בתחום מערכות מידע, ובנוסף עוסק מזה כמה שנים במדיטציה בודהיסטית, מבחינתי שני התחומים משולבים באימון שלי ומהוים מרחב ידע וכלים לשימוש יעיל באימון. כמו שאת רואה, מקצוע שקרוב לאימון הוא דבר שכימעט ולא קיים באופן אובייקטיבי, אמנם יש נטייה לקשר בין אימון למקצועות טיפוליים למניהם אך לטעמי ההקשר הזה הוא לא יותר מאשר תוצר של חשיבה נורמטיבית שהכחדותה היא רק עיניין של זמן, ולא הרבה מדי. בהצלחה,