שאלה

יניבל1

New member
שאלה

ישבתי עם חבר טוב לא מזמן , בן אדם שהוא די סבבה, אבל בפעם האחרונה שישבנו הוא היה די מעפן כזה , סהרורי משהו עכשיו אותו אחד אמר לי איזה יומיים אחר כך במסנג'ר שזה בגלל שהוא היה אמד חולה באותה הפעם אתם במקומי הייתם קונים את זה? אשמח לקבל תשובה עניינית ורצינית (ולא נתיוח היחסים ביני ובינו בבקשה, רק כן או לא , אפשר עם הסבר)

flutter girl

New member
אה, כן

ואם הוא "חבר טוב" שלך, אז כדאי שתדע מתי הוא חולה ומתי מעמיד פנים, ועוד פעם, אם זה חבר כזה טוב, למה שישקר? בכל מקרה, אם מישהו מהחברים הקרובים שלי היה נוטה ללא להאמין לי שאני חולה כשאני אומרת שאני חולה, הייתי מתעצבנת מזה.

exterior

New member
תלוי ב'היסטוריה' של אותו חבר...

ותלוי בהגדרה שלך ל "דיי מעפן כזה".

יניבל1

New member
לא, זה פעם ראשונה שזה קורה אצלו

ומה זאת אומרת תלוי בהגדרה שלי תסביר

יניבל1

New member
שהוא כזה אמר דברים לא לעניין

תחשבי שאת מנסה לנהל שיהח אינטיליגנטית עם מישהו והוא או עונה האדישות או עונה תשובות לא קשורות

exterior

New member
חחח

לא יודעת, אני חשדנית מטבעי
. אתה ראית אותו, אתה צריך לדעת אם הוא היה "דלוק" או עייף, מאיפה לי... אם הוא לא היה נראה "חשוד", אז יש מצב שהוא פשוט היה מותש פיזית... ולמה לדבר איתו במסן? תקשר אליו ותראה איך הוא נשמע, או יותר טוב - תפגש איתו ותראה במו עינך! במה אתה חושד בעצם?

יניבל1

New member
תיה י בריאה את והדימיון שלך

מתי לעזזל הזכרתי את המילה "סמים" בהודעה?

exterior

New member
נו, אז מה אתה רוצה? שקל?

אם הכל אצלו בסדר, אז למה שלא תאמין לו?!

Paranoid Eyes

New member
אם הוא היה חבר טוב שלי

כבר הייתי יודעת שהוא חולה , ולא יומיים אחרי. כך שמקרה כזה עלול היה להתפרש אצלי כתמוה. דבר איתו.

יניבל1

New member
חח

אני לא אחד שיודע ממש לזהות דברים כאלה על חברים שלו, לא נראה לי שאנחנו כאלה קרובים, אנחנו סתם חברים בשביל צחוקים וכאלה

למעלה