שאלה

itay84

New member
שאלה

תגידו..לעוד כמה שירים נראה לכם שריהאנה תוציא קליפ מהאלבום?.. ולאיזה?. תודה

לכולם...

זה מה שכל אומן רוצה....וריהאנה הוציאה לא מעט קליפים והיא תמשיך להוציא במטרה שלכל השירים באלבומים יהיו קליפים...לא ידוע לי על אומן שלא רוצה קליפ לשיר שהוא הוציא ושלא שואף להצליח ולהוציא כמה שיותר שירים וקליפים..

Rihevenesims

New member
מצטער אבל

שחר את מגזימה אין דבר כזה תביני כל סינגל וצילום עולה המון כסף והשיא הוא 7 סינגלים וקליפים מאלבום (מייקל ג'קסון). כשאלבום ממש מצליח כמו האלבום של נלי פורטדו האחרון למשל שהוציאה 6 סינגלים וקליפים. בד"כ מוציאים סינגל אחד ללא קליפ ועוד 4 עם קליפ. בקצב של ריהאנה יש מצב שהיא תעבור את השיא אפילו, אבל 14 קליפים. ממש לא

אמרתי שזה כל מה שאומן רוצה...

ולא נוכל לדעת כמה היא מוציאה...החלום של כל אחד הוא להוציא כמה שיותר ...

shay08

New member
מ-ה הקשר? ../images/Emo4.gif

בדרך כלל אומן מוציא 5-4 סינגלים מהאלבום, שלרוב הוא מצלם קליפים לכולם [הכוונה לכל הסינגלים], יש מקרים שמצלמים קליפ לרוב הסינגלים ולא לכולם........ ריהאנה תוציא מקסימום עוד קליפ וסינגל אחד...

West Doll

New member
אני מקווה בשבילה שאם היא באמת תוציא משו

שזה יהיה Rehab
או ברייקינג דישז! לא שום שיר אחר!

../images/Emo10.gifמצטער לאכזב אבל.., ../images/Emo10.gif

מצטער לאכזב אבל ריאנה אמרה בראיון אחד.. ש HTILY יהיה הסינגל האחרון שלה מהאלבום..,

itay84

New member
תגובה

אין מצב ש HTILY יהיה הסינגל האחרון כי היא עוד לא הוציא את GGGB .... וזה עוד השם של האלבום אז..מצטער לאכזב :)

West Doll

New member
להסכירך../images/Emo26.gif

האלבום הראשון שלה נקרא Music Of The Sun והוא כולל בתוכו שיר בעל אותו השם. היא הוציאה אותו כסינגל? לא. האלבום השני שלה נקרא A Girl Like Me והוא כולל בתוכו שיר בעל אותו השם. היא הוציאה אותו כסינגל? לא. אין כל סיבה שבאלבום השלישי שלה המצב יהיה שונה, ככה שמה שכתבת זה סתם שטויות.

itay84

New member
!

אה טוב אז סליחה אני מבין שכנראה טעיתי XD.. ותתחילו להרגע יש דרך וצורה לרשום כל דבר.

למעלה