שאלה

YitzchakRRA

New member
שאלה

בעוד יומיים אני עומד לפתוח לראשונה כפר משני ראשון. האם אני צריך לפתח מחדש את כל סוגי הטכנולוגיה בכפר החדש? האם צבא שאני שולח לכפר הזאת אפשר לתוף איתה או שזה רק להגנה? עוד איזה דברים יש במשותף ל2 הכפרים ובמה 2 הכפרים עצאיעות?

cohenman

New member
תשובות

1. כן, את כל הטכנולגיות מחדש.. הייתי ממליץ לפתוח כפר חיטה בתור כפר שני. כמה שיותר מוקדם יותר טוב., כמו כן הייתי ממליץ להתרחק קצת מהמרכז שם. גועש שם מדי. 2. אין משותף, משאבים לבדם. חיילים לבדם.. חיילים שאתה מייצר בכפר א' יוכלו רק להגן על כפר ב'. ולא לתקוף מכפר ב' ממליץ לשפר מרקט. יוכל לעזור לך להעביר משאבים בין שני הכפרים, או בין המשופר ללא משופר עוד שאלה?

n lee

New member
האמת

אני לא בטוחה שמומלץ כפר חיטה בתור כפר שני כפר חיטה זה כפר שדורש המון משאבים אחרים (כל מה שלא חיטה יותר נכון) ויהיה קשה לבנות את הכפר חיטה רק עם כפר אחד רגיל (קשה לבנות גם רק עם שניים) במיוחד שהכפר הרגיל בטח עוד מתפתח מבחינת מבנים, חיילים וכו'.

YitzchakRRA

New member
תודה

יש כבר כפר חיטה שמצאתי לי עם אוסיס סמוכה אליה. רוב המשאבים שלי כרגע מפשיטות, פי הרבה מהתפוקה שלי. מכיוון שהכפר הזאת בשרת 1 היא בעיקר בשביל ללמוד ולהתנסות (והכפר העיקרי שלי למרות שהיא הרבה פחות מפותחת בשרת 5) דווקא אנסה כפר חיטה. ואם באמת יהיה לי קשה ירד ממני ההתלהבות לעשות אותה טעות בשרת 5 :p

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה לגבי כפר חיטה .

כפר חיטה הוא כמו תינוק , במידה ויש לך מספיק משאבים לשלוח לו אתה תוכל לבנות אותו מהר . במידה ולא תוכל לשלוח ( כי הוא דורש המון ) אתה תהנה מכפר שבו ניתן לגדל פי כמה וכמה חיילים וצבא .. אני אישית הייתי פותח לאחר שיש לי מינימום 3 כפרים רגילים .

למעלה