שאלה..

PoisonousLitchi

New member
שאלה..

לפני חודשיים עשיתי את טעות חיי והתגייסתי, ועכשיו כשהבנתי שזה מקום מסריח (גם ככה לא רציתי להתגייס ואני גם לא תומכת בגיוס חובה..) אני מתכוונת לצאת משם.. השאלות שלי הן: אם אני יוצאת על נפשי, יהיה כתוב לי בתעודת שחרור שהשתחררתי מסיבות רפואיות, נכון? יש מישהו באזרחות שיש לו גישה למידע הזה, ומה הסיבה המדויקת ששיחררו אותי?.. אם אני יוצאת על אי התאמה, מה כתוב לי בתעודת שחרור? מהו פרק הזמן שהצבא מחויב לתת לי לראות קב"ן מהרגע שאני מבקשת? תודה.. :)

אשתדל, אני לא הכי מבינה באלו.

אם יצאת על נפשי אכן יהיה רשום לך מסיבות בריאותיות או פטור בריאותי. אני יכולה לשער שמוסדות ממשלה יכולים להגיע לסיבה המדוייקת. אם יצאת על אי התאמה- רשום אי התאמה. אם אני לא טועה, תוך שבועיים אמורים לתת לך לראות קבן. אני מפנה אותך לאתר של פרופיל חדש, שאלי שם בפורום את השאלות ואני בטוחה שהן יהיו מדוייקות יותר, הם פשוט יותר מבינים בפטורים שאינם מטעמי מצפון.

EgeBamayasi

New member
*תיקון

רק משרד התחבורה ומשרד הבטחון יכולים לגלות בדרכים חוקיות מה סיבה היציאה שלך לגבי זה מי בכלל יכול להשיג פרטים לגבי הפרופיל, בצורה עבריינית כל אחד שהאחיין שלו משרת בשלישות יכול לברר את הפרטים לגבי הפרופיל שלך. בקיצור, מדינת ישראל לא שומרת על זכות הפרט ומאוד קל לעבור על החוק במקרה הזה, מהצד השני כמה שזה קל זה נראה לי מאמץ קצת יותר מדי גדול בשביל מעסיק

לגלות

לפחות שיפרו את אבטחת המידע וכיום במחשבי שלישות יחידתיים אמורה להיות גישה רק לנתונים של חיילי היחידה. לא כמו פעם שמכל מחשב שלישות אפשר היה לשלוף מידע על כל חייל.

למעלה