שאלה

שאלה

לבנים ולבנות כאחד-אתם חושבים שרגש ,אהבה,שהיה לבן זוג(אקס\ית) יכול להעלם?להגמר כלא היה ושישארו רק הזיכרון ואולי חיבה ידידותית ותו לא? מצפה לתשובות...(לי יש כבר את התשובה שלי-לפי דעתי)

ככה אני מרגישה.

יש מספר אנשים שהיו לי אליהם רגשות חזקים בעבר, נשארה חיבה והמון רצון שיהיה להם טוב. מצד שני, האנשים שאיתם הקשר נגמר רע (עפ"י ההגדרה שלי) הם אנשים אליהם אני לא חשה כלום (חוץ מאדם אחד שאני חשה אליו בעיקר רחמים).

דווקא אצלי

רוב אלה שהקשרים נגמרו איתם-שיחיו את החיים שלהם ושיהיה להם טוב,אבל מצד שני דווקא אחד אולי איתו הקשר לא נגמר בצורה הכי משהו-אבל גם לא בקללות והתחצפויות-נשאר משו

כן

יש לי אקס שהיינו ביחד כמעט 3 שנים והיום אנחנו פרודים כבר שנתיים וחצי בערך ואנחנו בקשר ידידותי ואין בכלל זכרון לאותו קשר אנחנו חיברים טובים והיו לי שני חברים מאז ואולי בגלל זה היום אנחנו חברים נטו בלי משיכה ובלי מתח מיני אבל זו רק אני

זכוכיות

New member
זו האופציה היחידה שאני מכירה

הרהרתי בזה הרבה, דווקא עכשיו מתוך הפרידה שאני חווה, כל האקסים (פרט לאחרון, כמובן, עוד לא עבר מספיק זמן) עומדים במקום הזה, חיבה ידידותית נטו... יותר מכך, יש משהו מאוד סופי ומוחלט באקסים שלי אצלי בלב, כאילו שלכל אדם אחר בעולם יכול להיות סיכוי לכבוש אותו על פניהם, הם סוג של מחוקים, לא מרגשים... למרות שיש לי אליהם המוןןןן הערכה, ואני מאחלת לכל אחד ואחד מהם רק טוב.

לא יודעת

לאקס-עדיין יש לי משהו-לעומת אחרים שיצאתי איתם-ואם היו אני אראה אותם-זה יהיה ידידות נטו-אולי כי איתם הייתי תקופה יותר קצרה-עניין של חודש מינוס פלוס-עם האקס אני לא מסוגלת לשמור על ידידות-וכנראה שגם הוא לא-כי יש משיכה...למרות שהיום כשאני רואה אותו-הלב כבר לא מתרגש באותה מידה.

זכוכיות

New member
כמה זמן עבר?

היתה לך אהבה נוספת אחריו? נראה לי שאילו שני פקטורים מאוד משמעותיים

אהבה

לא,התאהבויות והדלקויות כן. היו לי עוד קשרים אחריו(לא 1 ולא 2,אחריו אולי הייתי בקשר עם עוד 6 בחורים אם אני לא טועה חחח)-כאלה שעשו לי את הפרפרים האלה-שהטריפו אותי ומשכו אותי...עניין של חודש מינוס פלוס-וכשאני רואה אותם היום-סבבה לי אני מסוגלת לדבר איתם כידידים -כי זו הייתה משיכה נטו-ואולי התאהבות במקרים ספיציפים. אבל זו לא הייתה אהבה... ומממ עבר זמן מאז שנפרדתי ממנו-9 חודשים. מה שכן כיום שאני רואה אותו-אין לי כבר את הפרפרים האלה-רק זיכרון מהעבר-מה שכן אם אני אתחיל לדבר איתו-אני יודעת שאני לא אהיה מסוגלת לדבר איתו כסתם ידיד...

הזוייה

New member
את לומדת עם השנים

לאפסן את אותם אנשים שנכנסו ויצאו מהחיים שלך. זה כמו ריחות של אוכל של אימא שמתגעגעים אליו בדיוק כשנמצאים ברגעים קצת קשים. למדתי לשחרר אותם כדי לא להיתלות על אותם זיכרונות, אחרת לא אוכל להתקדם הלאה והרגש הופך לרגש של חיבה בלבד, חברי. במיוחד עם הפרידה הייתה חיובית וללא מטענים. אם נשארים רגשות עמוקים לאקס כמו כלים מלוכלכים בכיור עם שיירי מזון שלא יורדים, כל מי שיכנס לחייך יסבול מכך ואת תסבלי הכי הרבה.

מנסיון...בהחלט כן!

וזה חייב להיות ככה...אחרת לא היינו יכולים להמשיך הלאה למערכת יחסים הבאה... כאב זה רגש מאוד מיוחד....(גם כאב פיזי וגם כאב רגשי)...אנחנו מסוגלים לזכור אותו בלי להזדהות ולחוות אותו שוב... איזה מזל שזה ככה.. אהה?!

יום טוב

גם חבה ידידותית סוג של אהבה, וזו יכולה להיות חזקה מאד. התאהבות זוגית אינה ממש חשובה, והיא חולפת. אם יש מספיק אהבה להיות בני זוג, ודאי תהיה גם מספיק אהבה להיות ידידים טובים.

למעלה