שאלה....

1Maayan

New member
שאלה....

שלום לכולם, אני בת 21 וסובלת מהמון מחלות עור מפסוריאזיס, הרפס, אקזמה, דלקות,פטריות ואלרגיות בעור להמון דברים, (אני יודעת שאני נשמעת ממש מפלצתית עכשיו......) כל פעם אני חוטפת את אחת מהמחלות הנ"ל ומתמודדת איתה עם טיפול תרופתי עד למחלה הבאה, כשזה מגיע לעור שלי אני כל הזמן צריכה "לכבות שריפות" ולהתמודד עם מחלת עור אחרת שמתפרצת אצלי עד שזה עובר ושוב חוזר חלילה..... ולשאלתי האם יתכן שיש קשר בין כל המחלות האלה? משהו בתזונה? סוג דם? האם יש נטרופתים שמתמחים בנושא הזה? רפאי עור לא ממש עוזרים לי ויודעים לתת לי תשובה...... תודה מראש למגיבים!

בהחלט כן.

לא מכיר אותך, את התזונה שלך, אורח החיים שלך וכו', אבל... סביר להניח ששינוי תזונתי (ואולי עזרה של צמחי מרפא בשלב מסויים) בהחלט יעזרו לשפר את המצב הנוכחי. זה אמנם עשוי לקחת מעט זמן, אך שיפור יורגש בוודאי בתחילת התהליך. כיבוי שרפות ונטילת תרופות לא תורמות לכך בכלל, אלא רק גורמות לסבל מתמשך, כיוון שאינן פותרות את מקור הבעיה, אלא רק נותנות מענה זמני, ומוסיפות לרעילות הקיימת בגוף. נטורופתים בד"כ לא מתמחים, כך שאת יכולה לפנות לכל אחד מהם, שיוכל בוודאי לעזור לך מאוד, ושיהיה בהצלחה!

0 אור 0

New member
בהחלט יתכן קשר בין כל המחלות

את מוזמנת להתחיל טיפול עומק באחת משיטות הרפואה המשלימה, ולזכור שכפי הנראה יהיה מדובר בטיפול ארוך

בהחלט יש קשר!!!

העור משקף את דרך הנשימה שלנו ודרך ההתמודדות שלנו עם החיים. כשאת מדחיקה סימפטום אחד שבו הגוף צועק לך הצילו (הווה אומר- לוקחת תרופות), אז הגוף מוציא סימפטום אחר כדי שתביני את הרעיון. בקיצור- הגוף שלך, הנשמה שלך, הנפש שלך, וכל כולך (לפי איך שאת מספרת) צועקים לך הצילו! הגיע הזמן שתקשיבי. נטרופת יכול לעזור, הילינג יכול לעזור, דיקור יכול לעזור, תמציות תדרים יכול לעזור ועוד. את צריכה פשוט להתחבר למטפל ולשיטת טיפול ו"ללכת על זה" (ולדעת שזה לא ייפתר תוך 2-3 טיפולים אלא יותר). המון בהצלחה. יעל

harduf9

New member
מעיין שלום

המצב שלך נדיר מבחינת חריפות התופעות, אבל בגלל שהמיקוד דווקא בעור קל יחסית למצוא טיפול מתאים. העור שלנו צועק כאשר אחד משני הדברים הבאים קורים. 1 בעיית נשימה / רגש. 2 בעייה בגבולות, העור שלנו הוא הגבול שבו אנו נגמרים (פיזית) ומתחיל העולם שמולנו. ישנן עוד סיבות אך מנסיוני אילו שתי הסיבות העיקריות. לפעמים יש שילוב בין שתי הסיבות. בנוסף, נדרש לך גם חיזוק / איזון של מערכת החיסון. לשמחתך את צעירה כך שהגוף / מח עדיין גמישים לשינויים וקל יחסית לוותר על דפוסי חשיבה קיימים. סביר להניח שגם התגובה תהיה יחסית מהירה. צודקת כשאת מחפשת נטורופת/ית או מטפל שמתמצא בתזונה (כמו למשל רפואה סינית) מכיוון שדי ברור שהגוף שלך דורש ניקוי. גם בגלל הסימפטומים וגם בגלל התרופות. רצוי גם לשלב רפלקסולוגיה. כמו כולם מציע לך להתחיל תהליך ולא לצפות לשינוי מהותי תוך שבוע. מהמעט שאני יודע עלייך הייתי מקווה לראות תוצאות אחרי מינמום של שלושה חודשים, אבל להיות מוכנה נפשית שיכול להיות ארוך יותר. בריאות שלמה ובהצלחה גיא הרדוף

בטח שיש קשר....

הקשר הוא את-כל המחלות נמצאות בגוף שלך..... אז צריך להבין אותך ואז יתברר לך איפה בדיוק אצלך התקלקל משהוא שהוציא את כל המחלות האלה. שנה טובה עירית

למעלה