שאלה...

Warzone

New member
וואלה אחי הלוואי...

שהיה לפחות להקות ימניות לא קיצוניות אבל לא כל כך שמאלני קיצוני כמו אמנון יצחק למשל אבל עם בא לך אפשר לארגן משהו אם אתה מנגן על משהו ומאיפה אתה?

ANTiADi

New member
אמנון יצחק?

לא שיצא לי לשמוע משהו שלהם, אבל איך השמאלניות הקיצונית שלהם מתבטאת? חוץ מזה, פאנק ושמאל קיצוני הולך ביחד טוב :)

TimBuck2

New member
לשנוא דוסים

זה לא בהכרח שמאל קיצוני. תראו את טומי לפיד...

craper

New member
חחח...

שמאל קיצוני ופאנק הולך טוב.....חחחחחחח.....כן בטח! אני כבר מדמיין להקת פאנק שמלאנית קיצונית מנגנת בכנס של העבודה.... חחחחחחחחחח

TimBuck2

New member
העבודה?

העבודה זה לא שמאל קיצוני! העבודה זה השמאל המתון (מתון מאוד) מרצ זה כבר יותר קיצוני והכי קיצוניים אלה המפלגות הערביות. אז לא, להקות פאנק לא ינגנו בכנס של מפלגת העבודה. אבל אני בהחלט רואה כמה "פאנקיסטים אנארכיסטים" מופיעים באיזה כנס למען שחרור פלשתין. ולא נגלוש לפוליטיקה. אבל שמאל קיצוני ופאנק הולכים טוב ביחד. כמובן יש גם פאנק נאצי- שזהו ימין קיצוני, אבל הרוב נוטה שמאלה (למיטב ידיעתי) בוקר טוב! בהצלחה לכל מי שעושה בגרות באנגלית היום (זה אני...)

ANTiADi

New member
חחח כפול (ואפילו מכופל!)

העבודה הם ממש ממש ממש לא שמאל קיצוני. לא מדיני, ובטח שלא כלכלי!!! מרצ גם לא בדיוק קיצונים... הם גם ככה לא עושים כלום. המפלגות הערביות רובם סתם סופר לאומנים. ורק חד"ש שמאל כלכלי.

craper

New member
סתם "זרקתי" עבודה.... כי זה נשמע

מצחיק... להקת פאנק בכנס של עבודה... כי מרצ למשל יותר הגיוני שזה באמת יקרה... ובכנס של חדש זה נשמע בכלל אמין...... לא יודע... פשוט לא מתחבר לי להקות פאנק פצאפיסטיות ששרות על פינוי התנחלויות......
(למרות שזה כנראה באמת נפוץ)

voodoo

New member
ממילא אי אפשר לדעת אם להקה ימנית..

לפחות הלהקות הישראליות שאני מכיר, לא ממש שרים על פינוי ישובים..ותחת החטוב של ערפאת, לא יודע..אולי פרט שולי ? חח..

voodoo

New member
ממילא אי אפשר לדעת אם להקה ימנית..

לפחות הלהקות הישראליות שאני מכיר, לא ממש שרים על פינוי ישובים..והתחת החטוב של ערפאת, לא יודע..אולי פרט שולי ? חח..

dri

New member
איפה הימים של

usf נכי נאצה דיר יאסין להקות הארדקור אמיתיות, שעיקרם הם בדעות הקיצוניות שלהם. למי שזוכר את מועדון הגדה השמאלית שהיו שם לפניי כמה שנים הופעות הארדקור נגד הכיבוש, עם המון שלטים עם קריאות שונות. אדב, ביום חמישי(מחר) יש בגדה השמאית- אחד העם 40 , ערב להשקת ספר שממחיז את תרבות הפאנק/ שמאל קיצוני בארץ. לספר מצורץ גם סרטונים של אותם הופעות הארדקור

dri

New member
הארדקור/פאנק ימני?????

מצטער להגיד לך אבל פאנק זוהי מוזיקה שמזוהה עם השמאל הקיצוני מאד. אנארכיה, אתאיזם, נגד קונפורמיזם וכו´ ברגע שתהיה להקה עם דעות ימניות, היא לא תחשב להארדקור תקשיב למילים, אולי תבין.

ANTiADi

New member
נכון. צודק בהחלט

רק חבל שאלה להקות הארדקור ולא פאנק.. אני לא הכי מסוגל לשמוע הארדקור :אוףף... הערב בגדה זה מחר? אבל יש רייב נגד הכיבוש! לא שאני מגיע לזה... יש לי מגן :(

TimBuck2

New member
הממ....

ערב טראנסים... ערב פאנק... ערב טראנסים... ערב פאנק... המממ.... אני לא מבינה מה הבחירה הקשה. אני רוצה עוד פרטים על המחזת הספר. לא שאני יכולה להגיע (התחייבות קודמת) אבל אני רק רוצה לדעת- הכיצד?

dri

New member
זה מה שיש לי

http://www.indymedia.org.il/imc/israel/webcast/28161.html ויש גם כתבה בעיתון העיר של יום חמישי האחרון. ואגב זה לא ערב פאנק, זה ערב להשקת הספר שממחיז את התרבות הראדיקלית ב30 שנה האחרונות. בתוך זה אכן יש גם פאנק, אך זה לא ערב פאנק. ואל תתיחסי לרייב כמסיבת טראנסים. נכון יהיה שם מוזיקה אלקטרונית ברוב הזמן, אבל האנשים שאירגנו את זה, הם אנשים רציניים עם כוונות. רק שהכיוון המוזיקלי שלהם לא משהו.

TimBuck2

New member
טוב...

אני מצטערת על ההכללות הגסות, פשוט ניסיתי להפשיט את העניין (מלשון פשוט, לא משהו אחר...) לשם השיעשוע גרידא. אני לוקחת את דברי חזרה....

למעלה