שאלה

דוראן2

New member
שאלה

בס"ד מה לדעתכם יקרה בסוף? ומה הייתם רוצים שיקרה? דאני תמלוך? ג'ון בנם של ר' ול' ילחם איתה באחרים? למרטין מתאים לדפוק את כולם ולא לסיים ככה אבל... אני אישית לא סובל את דאני וג'ון ככה שאני מעדיף שזה לא יגמר ככה

בסוף?

ראה, הספר הראשון מתחיל בתקופת רגיעה, כביכול. 15 שנה לאחר ההפיכה... ומראה כייצד עולה שוב גל הגעש ברגע שמשהו מתערער. סה"כ תקופת המלוכה של רוברט הייתה תקופה של שלום ושגשוג. בסוף? אולי תהייה עוד תקופה כזו, ואז הכל יתהפך שוב. לא יהייה לזה סוף. אני רואה את דאינריז עולה לשלטון רק על מנת להשאיר את הממלכה שוב ללא יורש. אולי תהייה לה תקופת מלוכה כבירה (היא מאוד מוכשרת בלגייס אנשים לצידה... שלטונה יכול להיפרס הרבה אל מעבר ל7 הממלכות), אבל סביר להניח שאחרי מותה זה יתמוטט.

mariats

New member
זה רק מבסס את התאוריה

שחייב להיות עוד איזה טראגאריין חבוי שאנחנו לא יודעים עליו כדאיי להמשיך את השושלת/כדי שלפחות למישהו אחד תיהיה טענה חוקית לכתר

salesmanager

New member
פיספסתי משהו?

קראתם את הספר החמישי או משהו כזה שבו דאני עולה לשלטון? אם כן, אנא תגידו לי איפה אני קונה אותו!!!

דוראן2

New member
זאת התיאוריה הנפוצה

הספר החמישי יצא עוד מיליון שנה בקצב הזה

YanivLib

New member
היא לא

היא יכולה ללדת רק בניסות קיצוניות. כבר היה בחור אחד שבטוח היה שאי אפשר להביסו לפני שיתחילו היערות לזוז, ויהרוג אותו מישהו שאינו ילוד אישה. כולנו יודעים איך זה נגמר בשבילו. כמו כן, לא הייתי בונה על זה שדאני עקרה. שמש שזורחת מהכיוון הלא נכון? הרים מעופפים? לא סביר, נכון. אבל לא בלתי-אפשרי.

R o t e m O p

New member
היא כן

"בחור אחד שבטוח היה שאי אפשר להביסו לפני שיתחילו היערות לזוז, ויהרוג אותו מישהו שאינו ילוד אישה" - תרענן את זכרוני , כי אני לא ממש מבינה על מי אתה מדבר... חוץ מזה ה"נבואה" על מירי מאז דור הייתה בקשר לחזרה לחיים של דרוגו. וגם אפשר להתווכח על אם זאת בכלל נבואה ,כישוף שהיא הטילה או פשוט דרך פיוטית לתשובה אחת קטנה והיא "לא". האם דאני יכולה ללדת ? לא. האם השמש זורחת במערב ושוקעת במזרח ? לא. האם ההרים מתעופפים כעלים ? לא. האם דרוגו ישוב אי פעם לחיים ? לא. לא. לא. וסופו של דבר המילים של מירי מאז דור הופכות למשאלת לב של דאני. יום יבוא והיא תתאחד עם דרוגו שוב, אבל זה יקרה כשהיא בעצמה תמות. בכל אופן, לא סביר אבל לא בלתי אפשרי. כמובן שהכל אפשרי. מדובר פה בספר פנטזיה. הכל אפשר, וגם לא צריך להתעמק יותר מידי בלתת הסבר רציונלי תמיד אפשר להגיד שזה היה כישוף עתיק. השאלה היא האם זה היה מהימן ? היכולת להביא ילדים לעולם נלקחה מדאני אבל במקום זאת היא קיבלה דרקונים. היא הייתה אמורה ללדת את הרמך שיעפיל על העולם וקיבלה את הדרקונים שבעזרתם היא בעצמה תעפיל על העולם או "תציל" את העולם אם בא לך... בעולם של מרטין לכל דבר יש סיבה, וכל דבר משמש כמקדם עלילה. אם נלקח ממך משהו תקבל משהו (טוב יותר) בתמורה. אם נכשלת בדבר אחד, תצליח (פי כמה) בדבר אחר ולהיפך. אם הסדרה תסתיים בכך שדאני תלד ילד חי, בנסיבות קיצוניות, לא רק שזה יסתור את כל החוקיות שמרטין יצר בספרים אלא שזה יהיה פשוט מאכזב...

YanivLib

New member
מקבת'

ספרי פנטזיה זה טוב ויפה, כל עוד את לא מעלימה עין מיצירות מופת.

אני חושב שדאני תכבוש את ווסטרוז

ואחרי שהיא תכבוש את ווסטרוז היא תבין שהמלחמה האמיתית היא לא בכבישת ווסטרוז אלא באחרים. היא תצטרף אל ג'ון במאבק מול האחרים, ובנקודה זו זהותו האמיתית של ג'ון תחשף. במלחמה דאני תמות וג'ון ימלוך במקומה בווסטרוז.

לא בדיוק

קודם כל מלכים יכולים להתיר את השבועה של אנשי המשמר. חוץ מזה, אחרי שהאחרים והפראים יובסו, החומה תהיה מקום שקט וקצת חסר משמעות. לעומת זאת יהיה צורך גדול בג'ון במקום אחר, וג'ון לא עומד להותיר את האנשים שזקוקים לו בלי עזרה.

mariats

New member
אנחנו כבר יודעים

שג'ון מוכן להפר שבועה אם זה הכרחי

שתי דרכים

1)חזרת הקסם-הדרקונים חיים,טארגים מולכים כו'כו'וכו' 2)העלמות/שכחת הקסם-אחרי ניצחון על האחרים הקסם האחרון נעלם מהעולם (או שאולי נשאר שביב אחד),דאני מולכת או לא זה כבר לא רלוונטי. אם תשאלו אותי,וואלריה הייתה סתם כאב ראש בעולם העתיק ואני לא אצטער על הפיכת העולם של טולקין לעולם "נורמלי".

למעלה