שאלה

VeganFish

New member
לא נראה שמכירים אותם פה

למרות שחרא להקה, יש לי mp3 שלהם. אם אמצא אותם יכול לצרוב, אבל אם את צריכה דווקה דיסק אז נראה לי שראיתי בחנות To4ka בתחנה מרכזית בת``א.

VeganFish

New member
המוסיקה שלהם די פופולרית אבל

אנשים לא מכירים אותם. אני מתכוון שהסגנון פופולרי. אז אם אין קהל, בשביל מי להביא אותם?

VeganFish

New member
סעי לס.פטרבורג

הם נראה לי משם או תתחילי לשמוע מוסיקה נורמלית‎;)‎ אם באותו רוח של מטאלקור אז תשמעי לFallen Angels Crew ‎ אחלה metalcore ‎ ממוסקווה אם ליריקה נורמלית.

VeganFish

New member
עזבי אותך משטויות

ולכי להופעות חיות שמפרסמים פה בפורום . בכל מקרה יש את המוסד איפה כל הילדים מאשדוד מבלים בימי חמישי . אבל לא מומלץ עקב קהל מכוער

ClockWorkTimes

New member
סלבצ'יק ואמאטורי העומוים

הרבה אנשים היו מגדירים אותם כניו מטאל...ואני ביניהם. אבל אני שמעתי רק אלבום אחד ומחורבן שלהם DISCOVERY. הרבה אימו בויז אוהבים אותם ברוסיה. CWT היו חוליגנים נאצים בחיים האישיים שלהם, זה לא באמת משתקף יותר מידי במוזיקה שלהם.. עכשיו סלבצ'יק התחתן, וכבר לא אין.אס חוליגן. הוא אפילו לא מסכים שיצאקו זיג הייל בהופעות שלו. אני אוהב אבל את הלהקה הזו.. יותר נכון אני אוהב את האבסורד בזה שסקא ניו נאצי משתלת על סצינת הסקא הרוסית. רק בשביל הרקורד אני גם מקשיב לדיסטמפר ולספיטפייר. ובכלל אני יותר בכיוון של ההארדקור ככה שבלי שום ספקולציות לגבי השיוך שלי לפטרול 36
CWT בחרתי ככינוי בגלל שזה מה שהתנגן לי באמ פי בזמן ההרשמה.

VeganFish

New member
אל תדאג חמוד

עוד לא רשמנו אותך לפטרול, אבל אתה בוודאות מכיר אותם או מישהו שמכיר אותם. קיצר, אל הזין שלי‎;-D ‎ אגב, skin spin ‎ זה פרוייקט שלך? לגבי CWT, הם אוסרים על crew שלהם לעשות sieg hail רק בגלל שהפסיקו לתת להם במה במועדונים נורמלים. כל הקהל שלהם היה חוליגאנס ימנים, היום יש גם אוהבי פופ פאנק בלבוש casual. יעני, שומעים אותם רק בגלל מוסיקה. והם ממשיכים ליצור שירים נגד הומויים, אמויים) ובלה בלה‎:)

ClockWorkTimes

New member
skin spin?

eti mudaki esho i grupu zamutili shtoli? לא מכיר אותם ולא מישהו שמכיר אותם. שמעתי עליהם כמה פעמים וראיתי את הסרטונים המפגרים שלהם.. לא נראה לי שפספסתי הרבה.. סתם גופניקי שמצאו אידאולוגיה שמתאימה לטיפשות שלהם. ya kaneshna nadeus shto oni hot raz otvetili za svayo bidlyatstva i vieobivanya... לגבי CWT, באלבום האחרון שלהם הם מדגישים וחוזרים שהם יענו א-פוליטים, למרות כל השירים נגד הומוים ואימויים. שעליהם לא ממש משוגעים גם האנטי-פא המקומיים.. בקיצור CWT- זה זין שמנסה להתמסחר.

VeganFish

New member
לא

skin spin זה פרייקט ראפ של מישהו מפ``ת. חשבתי שזה אתה אינז`נר‎:‎‏) casualאבל ...‏

למעלה