שאלה

אושרי26

New member
שאלה

לפני כשנה חליתי במחלת הנשיקה (מונו) ולפי תוצאות בדיקות הדם החיידק איננו פעיל עוד. עם זאת, אני עדיין מתעייפת בקלות, יש לי פגיעה חמורה בזיכרון עבודה, אני מאבדת שיווי משקל לעיתים קרובות ומרגישה שאין לי כוח להחזיק את עצמי ישר. לעיתים אפילו ישיבה מעייפת אותי ואני חייבת לשכב רק כדי לא להחזיק את הגוף ישנן תופעות נוספות אך שאלתי היא האם זה בכלל הגיוני והאם המונו עשוי לחזור? יש בכלל איזו דרך להבריא? מפני שהרופא אמר לי לפני שנה לקחת ברזל ולישון... ( אני לעומת זאת המשכתי לעבוד וללמוד כרגיל. האם זה מעכב או פוגע בהחלמה?) אשמח לעזרה. בתודה, אושרי

תשובה

שלום אושרי קורה שמחלת הנשיקה הופכת בהמשך להיות "מחלת היאפים" /CFS /מחלת העייפות הכרונית. לא ידוע לי שלרפואה המערבית יש לזה פיתרון מלבד מנוחה, לכן צריך לטפל בזה ברפואה משלימה. מניסיוני יש להומאופתיה תשובות טובות למצב הזה. שנה טובה עירית

an9

New member
תשובה

מנסיון שלי גם כמטפלת וגם כמשהי שחוותה זאת על בשרה,זאת בדיוק הנישה שהרפואה הטבעית משתלבת מעולה.שילוב של שינוי תזונתי,צמחים,תוספים,וטיפולי מגע יסיעו לגוף להתאושש,.דרך אגב כדאי לבדוק האם בדקו תפקודי כבד בבדיקת דם.לפעמים גם לאחר שהמחלה חולפת גם לכבד וגם לטחול לוקח מעט יותר זמן להתאושש.וגם פה שוב לרפואה הטבעית יש הרבה מה להציע. רק בריאות ורפואה שלמה

harduf9

New member
ראשית

מונוקליאוזיס הוא וירוס ולא חיידק. עיקר "הריפוי" ברפואה הקונ' הוא מנוחה בגלל שאין תרופה למחלה. באיזשהו שלב, כאשר הגוף / מערכת החיסון שבים לאיתנם מערכת החיסון מדכאת את הוירוס ואיתו את הסימפטומים שהוא גורם. אבל, בכל החלשות הוירוס ינצל את הפירצה ויחזור לפעילות. ברפואה הטיבעית ניתן להשמיד את הוירוס, אבל רק בתקופה שהוא פעיל, כך שכרגע אם בדיקות המונו שלך שליליות כנראה שלא במונו מדובר. מה שכן, אם מצב העייפות הוא ממושך ואינך מטפל בסיבה יתכן שהוירוס יצא לחופשי. כך או כך הפתרון לבעייתך מצוי ברפואה הטבעית ולא ברפואת זבנג וגמרנו כמו כך ברזל ותנוח. תוכל לקבל המלצות על מטפל לפי אזור מגוריך, אם תכתוב אותו כאן. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה