שאלה

סמלת

New member
שאלה

מה הרגש הכי נוראי שצריך להתמודד איתו? אכזבה? שיברון לב? בגידה? געגוע? דחייה? קנאה? ונא לנמק, אם יש עוד רגש שלא ציינתי, אתם מוזמנים להוסיף..סתם מעניין אותי לדעת מה הרגש שהכי עושה רע לאנשים. אני חושבת ששום דבר לא משתווה לאכזבה אבל שניים מתוך ממה שציינתי עוד לא הרגשתי, אז אני עדיין לא אובייקטיבית

סמלת

New member
../images/Emo207.gifמנצלשת את עצמי../images/Emo6.gif

בואנה שמעתי עכשיו חדשות בגלגלצ והדר התייחס למז"א באזורים בארץ לפי אותיות!!!
כאילו חזרנו למלחמת המפרץ
לא זכרתי איזה אזור היה הבית שלי (נראה לי ד') אז לא היה לי מושג מה הולך להיות מחר.. חוץ מזה מה הקטע לאחרונה של כל מיני להקות דרג ז' לקחת קלאסיקות או סתם שירים מעצבנים שהיו להיטים ולתת להם עיבוד מחודש, איטי ומרגיז?! עכשיו גם לקחו את נירוונה!?!?!? איפה היצירה העצמית איפה...?

סמלת

New member
הנה עוד הפעם עם היחצנות לרדיו חיפה../images/Emo6.gif

האמת שאני בכלל לא שומעת רדיו ורק כשאני בעפולה ברכב אני שמה רדיו חיפה, אבל כאן בדירה, אני מעדיפה לשמוע כמה שפחות זיוני שכל ואלוהים כמה שהם אוהבים ברדיו חיפםה לזיין בשכל

אכזבה

כדוגל הציפה גודל האכזבה שיברון לבד - מתמודדים בגידה - אם בגדו פעם אחת הוא טיפש אם פעמיים את טיפשה געגוע - עובר דחייה - אחת דוחה, דניים דוחה, בסוף זה יתפוס.. קנאה - לא מאמינה בזה. אם רוצים גם אנחנו יכולים

סמלת

New member
למה?../images/Emo67.gif

סתם רציתי לדעת מה הרגש שגורם לאנשים להרגיש הכי חרא בחיים

הכי חרא בחיים זה להרגיש חסר אונים !

שהמציאות פשוט נופלת עליך בלי שיש לך יכולת לתקן..... כמו למשל שמודיעים לך שאתה חולה או שמישהו שקרוב לך חולה במחלה ממארת.. החוסר אונים הזה נראה לי הרגש הכי נורא בעולם .

סמלת

New member
חמסה חמסה לא עלינו../images/Emo57.gif

באמת נשמע לי גרוע
הכנסת אותי לדיכאון

לפני חודש בדיוק נפטרה אחת החברות שלי

מסרטן בשד. בשיבעה סיפרו שלילה לפני שהיא מתה. היא בכתה וצעקה בבית החולים "אני לא רוצה למות"...... המשפט הזה לא עוזב אותי מאז....

למעלה