שאלה...

רותי ים

New member
שאלה...

אצלכם בבי"ס אם מורה יראה בהפסקה ילדים הולכים מכות בצחוק או יושבים אחד על השני אבל לא מכות באמת, הם יפרידו?

../images/Emo32.gifכשאני אומרת לך שאני לא רוצה לרדת לך

זה אומר שאני לא רוצה לרדת לך כי אני לא אוהבת את זה וכן, גם כשאתה מבקש את זה בפעם ה-20 בקול חמוד ומתוק, זה עדיין לא יקרה והמשיכות האלה בשיער שלי לא יעבדו ולא, גם לא היד מתחת לעורף וכשאני מבקשת ממך לחזור הביתה, אתה תכבד את זה אתה לא תתרווח לך בכיסא ותגיד שלא ועוד תעז להצביע על הזין שלך כי זה לא יקרה וכי אני אמרתי כשאני מבקשת ממך בפעם ה-3 ואתה שוב מזלזל ואני אומרת שאצא מהאוטו אתה באמת חושב שאני צוחקת? שאני כמו אחרות שלא מסוגלות להגיד 'לא'? ואל תסתכל עליי מופתע כשזה באמת קורה כי מה חשבת שיהיה, לעזאזל? והלכתי הלכתי כל כך הרבה ועם כל כך הרבה עצבים ועוד עם הקרוקס המפגרות האלה שהן בכלל במידה 45, של אבא ובאמת לא חשבת שזה יקרה עם הזלזול שלך? אני אעשה מה שאני ארצה אני לא אצטרך להכריח את עצמי לעשות דברים בשבילך כי אתה באמת כלום בשבילי ונשבר לי מהסטוצים האלה, שחושבים שאני שייכת להם שהם אולי קנו אותי כל כך נמאס לי מהיחס הזה וטיפשי להגיד שנמאס לי מבנים, אבל באמת נמאס לי והלוואי ובאמת הייתי יכולה להפסיק לחפש את הדבר הזה כל הזמן כי נשבר לי כל כך מהדרמות האלה ונשבר לי מהחיפושים המפגרים האלה... ונמאס לי מהיחס שלהם ומהעדפות שלהם מחוסר היכולת לכבד ומחוסר היכולת שלהם להבין שכן נמצא משהו טוב בידיים שלהם... ואני שונאת את זה שאתם גורמים לי להרגיש כך כי סמס של "תתפשטי" יעשה לי סתם רע וזה שאתה אומר לי שאתה רוצה לזיין אותי שנייה אחרי שהחברה המקסימה שלך הלכה, יעשה לי עוד יותר רע תפסיקו כבר אני שונאת אתכם ולא מאמינה שאתם גורמים לי לבכות כי נמאס לי כל כך נמאס לי אתם עושים לי כל כך הרבה רע כל כל טיפשים... ולמה אני בוכה בכלל

LimiMimi

New member
אז אולי הגיע הזמן לקטוע את זה?

ולא לתת להם הזדמנות בכלל לראות אותך ולהגיע למצב הזה? זה נשמע כלכך מזלזל ומגעיל. וזו באמת הרגשה דוחה שלא מגיעה לך. אם את יודעת שזה לא מתאים, אז אל תשימי את עצמך במצב שתצטרכי אפילו להגיד לא וחוצמיזה שיזדיין. לא נראה לי שזה באמת מזיז לו. גועל נפש, נשמע כמו איזה הטרדה מינית. בחיי. שימי לזה סוף, תהיי עם אנשים שמכבדים אותך. את נשמעת לי אחלה של בנאדם יותר שווה ממה שאת אומרת שעושים ממך

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif אמרת את הכל

מסכימה מאוד עם הפסקה האחרונה. באמת שאת שווה יותר ומגיע לך יותר מזה, ליאור. אני מתה עלייך אפילו שאת סנובית. יהיה טוב באמת, וגם יגיע היותר הזה

../images/Emo45.gif בדיוק מה שבאתי לכתוב!

ובכלל, הייתי נושכת לו את הזין כ"כ חזק שהוא לא יעז לבקש כלום עד סוף חייו האומללים.

../images/Emo4.gif

אמג. גם אם זה סטוץ, שיתייחס אלייך בכבוד מינימלי. מה זה החרא הזה? את לא צריכה לספוג את כל ההשפלות האלה שיעשה ביד החצוף.

PennyLaneM

New member
ואו,איזו כאפה הוא היה אוכל ממני

איזה בנזונה תפסיקי עם הסטוצים מיד! אחח בנים מפגרים

paperdoll16

New member
ליאורי..../images/Emo54.gif

אסור לך לתת להם להתייחס אלייך ככה. פשוט אסור. כואב לי לראות אותך ככה. את חסרה לי, את יודעת. מתגעגעת. ודואגת.

LimiMimi

New member
../images/Emo32.gif איזה סופ"ש הזוי.

יא אללה. הזוי הזוי, אבל אחד הסופ"שים המספקים שהיו לי לאחרונה. "ועכשיו כשאין שמיים רק עננים של חוסר ודאות ונדמה שאין סיבה לחיות אם אין סיבה למות. לפעמים אני פוחדת להגיד לך את האמת לפעמים זה כמו הסוף נרדם לרגע באמת. עד התהום, עד הקצה עד שניפול ונתרצה עד שזה נגמר, עד שזה עבר עד התהום, עד הקצה עד שניפול ונתרצה אני כאן ואתה שם. אם אתה הולך ממני אתה נשאר לבד." אני רק מקווה שהכל יסתדר.

LimiMimi

New member
יאפ.

ישבנו באוטו ופתאום היה השיר הזה והתחלנו לזמזם את זה. חזרתי הביתה והייתי חייבת לקרוא את המילים, פתאום הן נראו לי ממש ממש מתאימות למצברוח. P:

PennyLaneM

New member
../images/Emo32.gifמי פה יודעת להתעסק בפוטושופ?

יש לי תמונה שאני רוצה "להחליק" לה את העור שיראה יפה כזה ושכחתי איך עושים את זה (מגמת אומנות עלאק...) מי יכולה לעזור לי??

למעלה