שאלה

שאלה

קרה לי משהו די מוזר מקודם. שכבתי בספה בסלון ונרדמתי לקצת אז עברתי למיטה סתם כי לא הרגשתי כ"כ טוב, שכבתי על הבטן אם זה משנה, פתאום היו לי ציפצופים מוזרים וחזקים באוזן (לא כמו הציפצוף הרגיל ששומעים) ובהחלט לא חלמתי- העיניים שלי היו קצת פתוחות אבל פשוט ראיתי חושך ומין צללים כאלה בתוך החושך הזה זה היה דקה או שתיים ולא הצלחתי לקום, זה עבר ופתחתי עיניים אחרי דקה זה שוב קרה באותו אופן רק שהפעם נלחמתי לפתוח את העיניים ולקח לי איזה דקה להצליח! אחרי זה אמא שלי נכנסה לחדר ואמרתי לה על זה.. זה לא חלום, אבל מה זה כן? מצטערת אם זה לא קשור לפה, אין לי מושג איפה לשאול. זה הפחיד אותי קצת..

Roy1232

New member
שיתוק שינה וסף השינה

אין יותר מדי מה להוסיף... אם היית נרגעת קצת היית נרדמת תוך פחות מחצי דקה, היית רגע לפני ההירדמות - וכמובן, היה לך שיתוק שינה (המנגנון הטבעי שמונע ממך הליכה, דיבור וכו' מתוך שינה). אם ממש לא רוצים להירדם, השיתוק יעבור די מהר. לא בעייה להילחם בו, אבל אין סיבה

YossiF22

New member
שמעתי ../images/Emo26.gif

שמתי כשמנסים חוויה חוץ גופנית או מסע אסטרלי (בקיצור להוציא את הנשמה שלך מהגוף) אז יש את התופעות לוואי האלו שאמרת..

Roy1232

New member
אני דווקא שמעתי, בקשר לחח"ג

שיש אנשים שיוצרים אותה מתוך חלום צלול (שזו לדעתי עוד סיבה לחשוד שמדובר בחלום צלול ולא יותר). איך אתה יכול לנסות דבר כזה? ז"א מה הפרוצדורה. הייתי רוצה לאמת/להפריך את זה בעצמי...

מודבר ככל הנראה בחלום צלול ולא יותר

אבל אין כמו חוויות סף השינה, תאמינו לי, LSD פראייר ליד זה

YossiF22

New member
נכון,ישנם גם שיטות לעשות זאת דרך חלום צלול.

וגם איני אומר שזה דבר אמיתי ולהפך אנשים יכולים להגיע למצב של חוויה חוץ גופנית ע"י מדיטציה והגעה למצב אלפא ועוד כל מיני, תחפש בגוגל אני מאמיו שתמצא מה שאתה מחפש. אני בכל אופן חושב שיש בזה משהו, ואיני שולל דבר כל עוד אני לא יודע זאת בודאות מוחלטת. שיהיה לנו שבוע טוב

Bluescale

New member
יש רק דרך אחת להפריך קיום

של חחג וזאת בעזרת אחד שטוען כי מסוגל לבצע חחג. אבל אז צצה השאלה האם כשאנחנו ישנים אנחנו משוגרים לאיזה עולם מקביל מדי פעם ועוברים חוויה משם של אחד מהדמויות המקבילות לנו וכשעושים חחג אז זה כופה על מצב כזה לקרות? ופאנטאזי, אל תדאגי ואין צורך להילחם בזה, כמו שנאמר כאן, זהו תהליך טבעי של הירדמות ובמקרה היית מודעת אליו. דעי כי זוהי תחילה של טכניקה ליצירת חלום צלול מתוך עירות

gggssshhh

New member
זה דווקא כן קשור לפה,

מה שהיה לך נקרא "WILD" - זה השלב שקורה רגע לפני ההירדמות, הוא קורה בכל פעם שהולכים לישון, רק שכנראה הפעם היית מודעת אליו. אני יודעת, זו לא חוויה נעימה, היה לי את זה בכיתה ד' - השיתוק הכי חזק שהיה לי אי פעם (שהייתי מודעת אליו) - גם, שמעתי קולות, ראיתי דמויות, ניסיתי לפתוח את העיניים ולא הצלחתי, גם לא הצלחתי לדבר או להזיז את הגפיים.. לא נעים. מצד שני, כשמגיעים לשלב הזה - זה אומר שקרובים מאוד לשלב החלימה ואם מצליחים לשמור על המודעות ולא להירדם אפשר להגיע ככה לחלום צלול. מה שלא יהיה, אם את רוצה להתעורר מזה, תדעי שהדברים היחידים שאת כן שולטת עליהם בזמן שיתוק השינה הם: 1 קצב הנשימה שלך (אפשר להגביר אותו, כלומר לנשום מאוד מאוד מהר ובכבדות וככה זה יכול לנער את הגוף ואולי אפילו להעיר אותך, או אם מישהו ישן לידך את יכולה לסכם איתו שאם הוא שומע אותך מתנשפת בזמן השינה, שיעיר אותך.. ככה זה אצל ההורים שלי). ו-2) העישונים - את יכולה להזיז אותם מצד לצד או למעלה למטה כאוות נפשך, וזה יכול לעזור להתעורר (לא יודעת בדיוק איך). בהצלחה

למעלה