שאלה

STEMINEM

New member
שאלה

אמינם הוציא ת'דיסקים שלו ואז השירים התחילו להתפרסם... או שהוא הוציא שיר אחרי שיר ואז חיבר הכל לדיסק עם עוד כמה שירים?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא הבנתי כל כך למה אתה מתכוון..

בעקרון, כמו כל זמר/להקה מקליט/ים אלבום ומתחי/לים לשחרר ממנו סינגלים. לפעמים הסינגלים יוצאים כמה שבועות לפני יציאת האלבום עצמו. אבל בעקרון מתחילים לשחרר סינגלים כשהאלבום כבר גמור ומוכן.

STEMINEM

New member
אז מ ההוא עשה?

שחרר סינגלים ואז הוציא ת'אלבום או שהוציא ת'אלבום ואז כל השירים התחילו להתפרסם ביחד...?

בתחילת הדרך הוא מכר אלבום במהדורה מוגבלת

מהאוטו שלו. הוא עוד לא היה מספיק מפורסם בשביל לשחרר סינגלים. אחרי שהוא התחיל לעבוד עם דרה שוחררו סינגלים לפני האלבום.

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif בדיוק

האלבום הראשון שלו (Infinite) יצא במהדורה מאוד מוגבלת (אאל"ט 500 דיסקים) האלבום היה כישלון מוחלט.. מי היה מאמין ש3 שנים אח"כ האלבום יהיה שווה יותר מ1000 דולר? (אני יודע כי בתקופת הגרופיות שלי תכננתי לקנות את הדיסק, אז בדקתי מחירים)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבתכלס

הדיסק לא משו
שמעתי משם כמה שירים (שהשגתי בדרכים אפלות
) והם לא היו משו...

STEMINEM

New member
כמה דיסקים הוא מכר מהאלבום הכי מצליח

The Marshall Mathers LP ????..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא חושבת שהוא הכי מצליח שלו..

לדעתי The Eminem Show הכי מצליח.. אבל אין לי מושג כמה כל אחד מהם מכר

jogy

New member
כמה מליונים, מספר מדויק שכחתי, לא יותר מעשר

אני חושב...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשכחתי את הפרט הזה

אבל האלבום זכה במכירה המהירה ביותר לאלבום היפ-הופ או משהו כזה. אני עדיין חושבת שThe Eminem Show הוא המצליח ביותר... צריך לעלעל בויקיפדיה

GDI aka OBP

New member
לגמרי.. נוסטלגיה במיטבה חחD:

וזו מייקי מהיוזר של חבר שלי:p יו יו ראפים.

GDI aka OBP

New member
תהיה בריא כפרה חיים עיניים אשכים עם קרינה

רדיו אקטיבית שלי!!!! [כן אני עדין אצל החבר]

Big L Corleone

New member
אינפיניטי הוא האלבום שגרם לדוקטור דרה

להתעניין ולהחתים את אמינם בסופו של דבר. כשהוא שמע את אינפיניטי הוא חשב שמדובר בראפר שחור בכלל.. הכישורים המילולים שלו בלטו כבר אז, אמנם ההפקות היו פחות מקצועיות ופחות מסחריות, אבל המטרה שלו היתה להראות את הכישורים שלו.. אם אני זוכר נכון הוא מכר את אינפיניטי ב2000 עותקים, אחרי הכל בתקופה ההיא הוא היה מופיע במועדונים קטנים והיו אנשים שהעריכו אותו (יחסית לאומן שוליים לא מפורסם..) אלפיים עותקים זאת כמות יפה לדיסק שיוצא בלי הפצה מסחרית, לא?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif500 עותקים אם אני לא טועה

אבל אתה לא יכול להגיד "אלפיים עותקים זאת כמות יפה לדיסק שיוצא בלי הפצה מסחרית" משום שהדיסק נחשב אז לכישלון! גרם אפילו לאמינם לחשוב על התאבדות... חוץ מאינפיניטי גם תחרות ראפ שהייתה איפושו שבה אמינם זכה מקום שני גרמה לד"ר דרה התעניינות... בכל מקרה אני הבעתי את דעתי על האלבום וכל אחד יכול לחשוב אחרת. וכמו שאמרת האלבום היה אמור להראות את הכישורים שלו ופחות במקצועיות, כנראה שזה מה שהיה חסר לי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifתודה../images/Emo13.gif

ת'אמת שאני מפתיעה קצת את עצמי בדברים האלה

למעלה