שאלה...
אני בן 28 אחרי לימודי תעודה וכיום עובד במקום עבודה מסודר. הבעיה היא שאני כמעט בטוח שיש לי בעיית ריכוז, כבר מבי"ס יסודי תמיד היו לי בעיות של הקשבה בשיעורים. חוסר סבלנות לשבת בכיתה להקשיב למורים הייתי מפריע להם ומדבר עם השכנים לספסל הלימודים וגם בבית להכין שיעורים לא היה לי סבלנות הייתי עושה שיעורים בעמידה כמעט
, תמיד היו אומרים שיש לי קוצים בישבן גם המורים גם ההורים, כולם. תמיד הייתי יושב על ציונים נמוכים ורק אם היו משיגים לי עזרה אז הייתי מעלה אותם, בעיקר הבעיה היתה במקצועות ההומנים כגון ספרות היסטוריה וכו´ יש לציין שבמבחנים פסיכומטרים שעשיתי הוצאתי ציונים גבוהים מאוד ביחס לתלמידים אחרים (בין החמש מובילים בשכבה). הבעיה היום היא שאני רוצה לגשת ללימודי תואר בערבים במימון מקום העבודה ואני חושש שיהיו לי בעיות בלימודים. האם מה שתיארתי כאן נשמע לכם מוכר או שסתם אני מכניס לעצמי דברים לראש??? היכן אפשר לבדוק את הנושא בצורה פרטית???
אני בן 28 אחרי לימודי תעודה וכיום עובד במקום עבודה מסודר. הבעיה היא שאני כמעט בטוח שיש לי בעיית ריכוז, כבר מבי"ס יסודי תמיד היו לי בעיות של הקשבה בשיעורים. חוסר סבלנות לשבת בכיתה להקשיב למורים הייתי מפריע להם ומדבר עם השכנים לספסל הלימודים וגם בבית להכין שיעורים לא היה לי סבלנות הייתי עושה שיעורים בעמידה כמעט