שאלה...

• פותח הנושא dril
  • פורסם בתאריך

dril

New member
שאלה...

אני בן 28 אחרי לימודי תעודה וכיום עובד במקום עבודה מסודר. הבעיה היא שאני כמעט בטוח שיש לי בעיית ריכוז, כבר מבי"ס יסודי תמיד היו לי בעיות של הקשבה בשיעורים. חוסר סבלנות לשבת בכיתה להקשיב למורים הייתי מפריע להם ומדבר עם השכנים לספסל הלימודים וגם בבית להכין שיעורים לא היה לי סבלנות הייתי עושה שיעורים בעמידה כמעט
, תמיד היו אומרים שיש לי קוצים בישבן גם המורים גם ההורים, כולם. תמיד הייתי יושב על ציונים נמוכים ורק אם היו משיגים לי עזרה אז הייתי מעלה אותם, בעיקר הבעיה היתה במקצועות ההומנים כגון ספרות היסטוריה וכו´ יש לציין שבמבחנים פסיכומטרים שעשיתי הוצאתי ציונים גבוהים מאוד ביחס לתלמידים אחרים (בין החמש מובילים בשכבה). הבעיה היום היא שאני רוצה לגשת ללימודי תואר בערבים במימון מקום העבודה ואני חושש שיהיו לי בעיות בלימודים. האם מה שתיארתי כאן נשמע לכם מוכר או שסתם אני מכניס לעצמי דברים לראש??? היכן אפשר לבדוק את הנושא בצורה פרטית???

דליה.ד

New member
שלום לך, וברוך הבא!../images/Emo140.gif

אתה מספר הרבה דברים שאכן נראים על פניהם כמתאימים להפרעת קשב וגם לדברים אחרים כגון: גיל התבגרות קשה, חרדת בחינות, קשיים בהבנת הנקרא ועוד... ונראה לי שבסך הכל הצלחת להתגבר ואתה למדת ואתה מסודר בעבודה. אני מבינה את החששות שלך לקראת לימודים ועוד בערבים כאשר אתה עייף. ולכן אולי באמת שווה לבדוק את העניין. אתה יכול לפנות ל"ניצן" או למכון "רום-פילת" במקום מגוריך ולעבור שם אבחון. בהצלחה!

dril

New member
תודה רבה

הצלחתי להתגבר, בערך מכיוון שלא הייתי מודע לבעיה עד לא מזמן, תמיד חשבתי שהבעיה אצלי היא, שסתם אני לא מוצא את עצמי. יכול להיות שאם הייתי מודע אז הייתי הולך לכיוון אחר בחיים. אבל כרגע זה כבר לא משנה. נראה מה עושים הלאה
שוב תודה.

למעלה