שאלה

amitdd

New member
שאלה

שלום לכם שאלתי היא זאת: האם מישהו שנמשך בעיקר לבנים יכול לשנות את זה? אני יודע שרובכם תגידו שלא /אין מה לעשות/צריך לקבל את זה וכו´ אבל אולי יש מישהו עם דעה אחרת? תודה רבה עמית

זה מאוד תלוי....

דיברתי עם הפסיכולוג שלי והוא הסביר לי שזה הולך כך: אם מאז ומתמיד אתה נמשך לבני-מינך - אתה הומו, וזה קבוע. אבל אם עקב סיבות סביבתיות (למשל אתה נמצא בלי חברת המין השני למשך המון זמן, ומוצא סיפוק ביחסים עם בני-מינך) אז יכול להיות שאתה עדיין סטרייט.

amitdd

New member
תודה..

ואם המישהו זה (
) נמשך פעם לבנות ועכשיו לבנים(וגם טיפה טיפה לבנות)? והאם יש חיה כזאת דו-מיניות?

למה לא?

אני אישית מסכיהמ עם הרעיון של קינזי, שזה לא משהו ברור - או שאתה הומו או שאתה סטרייט, אלא שיש איזשהי סקלה, וכל אחד מוצא את עצמו (או לא...) על הסקלה הזאת. אני לא כל כך מסכימה עם הדירוג שהוא עשה, אבל שיהיה. בכל אופן, גם אני נמשכת גם לבנים וגם לבנות, אבל כל אחד בצורה קצת אחרת. אגב, אתה עדיין ער?

FireDragon

New member
מעיין צודקת בחלק מהדברים אבל...

דבר ראשון אני חייב לשאול... למה לך לשנות את עצמך? זהו צעד שבכל מקרה אפשרי לא טוב, מי שאתה זה מי שתישאר, עדיף שתכיר את עצמך לפני שתגיע למצב שבו אתה חיי בהכחשה... דבר שני, בקשר לשאלה שלך: אם אתה הומו או דו אז זה מי שאתה, ואתה לא יכול לשנות את זה... אבל עם הושפעת מהסביבה ואתה לא הומו ולא דו (סטרייט) אז המשיכה תעבור... בקיצור עצה: חכה, תבדוק מה קורה, בסוף זה יתברר לך, אם יתברר שאתה הומו על תנסה לשנות את עצמך!!! זה הצעד הכי לא נכון שאפשר לעשות!!! (זה גם בלתי אפשרי...)

למעלה