שאלה

elley

New member
שאלה

גרוד מטורף באצבעות, אבל רק בחלק הדורסלי ("גב" כף הרגל), ורק ברגל שמאל. הכי נורא בבוהן 2, אבל יש גם ב-3 וב-1. לפעמים הגירוד "יורד" לאזור שמתחת לאצבעות (אזור האש אבל בצד הדורסלי). אין אלרגיה, אין גרוי של העור (אדמומיות או גבשושיות), אין עקיצה, אין כלום. אני שוברת את הראש ולא מצליחה להבין מה זה אומר. רעיונות? (וזו לא מטופלת זו אני. כבר כמה שבועות שזה משגע אותי, וכנראה בגלל שזו אני אני לא מרשה לעצמי לדעת למה זה. הצילו...)

vca

New member
היי

ישנן כמה אפשרויות טיפול שמנים אמבטיות להרגעה עיסוי מקומי עדיף לרדת לעומק הבעיה. בואי לקבל רפלקסולוגיה וסו ג'וק. יכול לעזור. ש.

elley

New member
הטיפול הוא לא הבעיה

הבעיה היא שאני מתה מסקרנות מה זה אומר. ברגע שאני אדע מאיפה הגירוד הזה מגיע ומה הוא רוצה להגיד לי, למצוא את הטכניקה המתאימה להפתר ממנו זה שטויות. שלא לדבר על זה שיש סיכוי שברגע שאני אבין הגרוד ילך מעצמו... מה זה סו ג'וק? עוזר של מקק? (על אותו משקל של סו-שף שהוא עוזר של השף)

vca

New member
איזה איזור המקום המגרד מסמל ?

יכול להיות אברי בטן תחתונה (לפי סו ג'וק) או אברי צוואר-ראש-חלק עליון לפי רפלקס'. מצלצל לך ? כמה מילים שכתבה ד"ר גאולה בציר על עניין הסו ג'וק (ג' בחולם). ש.

elley

New member
משעשע...

גם בטן תחתונה אצלי לא משהו, וגם הצוואר ומעלה. נו שוין. לא שאלה איברים שחדש לי שהם בעייתיים אצלי, אבל כזה גירוד לא היה אף פעם. ותודה על הקישור. מאד מענין.

רעותי83

New member
היי...

את נוהגת לשבור את הראש גם במקומות אחרים בחיים שלך? למשל בנושאים רגשיים??? אולי יש איזה נושא שמעסיק אותך בזמן הזה שאת לא מניחה לו? אולי תנסי להרפות קצת... לשחרר... לתת לראש לנוח.. את בטח שואלת למה העליתי דווקא את זה... האזור שאת מתארת הוא אזור הראש (הבהן) וזה מגרד נוראאאאאא נוראאאאאאא ואת בעצמך השתמשת בביטוי "לשבור את הראש".. צד שמאל הוא הצד הרגשי... כמובן שזוהי רק נקודת מבט אחת... מקווה שהצלחתי לעזור.. אפילו טיפה רעות.

elley

New member
יש מצב

לשחרר. בהצלחה לי
תודה רעות, זה בהחלט מתחבר אלי

BELEZA

New member
קרה לי פעם

קוראים לזה פשפשים... עכשיו ברצינות - אם יש משהו שלא מומלץ לעשות זה לאבחן את עצמך דרך כפות הרגליים למה אתה צריך לדעת דרך כף הרגל את מה שכבר במילא קורה לך בחיים? זה מאוד מגרד לדעת מה המשמעות לכל דבר, במיוחד באצבעות, בצד שמאל ובאמת ברצינות - רגישות של העור יכולה להיות תוצאה של מתח ועומס על הראש, העור הוא חלק מאלמנט אויר וגירויים בו יכולים להעיד על פלישה של מים לאויר - זה אומר שהכל הופך להיות יותר מדי רגשי, עמוס ומטריד במקום פשוט ועיניני

elley

New member
מענין...

אבל אם בכלל, האויר שלי משתלט לאחרונה על כל חלקה טובה, ולא המים. אבל לקחתי לתשומת לבי. תודה

avorly

New member
elley,

אצבע 2 כידוע היא אצבע האש, וגם העין החיצונית. אם מדובר בצד שמאל,
האם הריאות והנשימה אצלך בסדר?
האם את סובלת מבעיית ראיה כלשהי?
האם יש משהו שאת מסרבת לראות?

elley

New member
המממ...

הריאות בסדר, הנשימה די כרגיל. העיניים והראיה גם בסדר. לגבי האם יש משהו שאני מסרבת לראות? לא כל כך יודעת - אני לא רואה אותו...
אבל אני אחשוב על זה. תודה
ומה זה עין חיצונית? |סקרנית|

csh018

New member
האם יש מצב שמנסים ליצור איתך קשר

ואת מתלבטת בקשר הזה????? העיקר שלא יגרדדדדדדדדדדדדדד ש.

elley

New member
../images/Emo12.gif

בול !!!!! איך ידעת?! וואי, הרגת אותי לגמרי עכשיו. |בשוֹק|

csh018

New member
הלו אנו באים לעזור לא להרוג.....

כמו שכתבתי לאורלי אצבע 2 מדברת על יכולת תקשורתית שלך אם היא כפופה או נוטה לצד או תופעות על העור אזי יש מצב שמשהו בתקשורת לא בסדר, ומכיוון שמדובר ברגל שמאל ( הרגל המקבלת) יש ניסיון לתקשר איתך ....ואת מגרדת מתלבטת לפתוח את הערוץ או לסגור את הערוץ??? עכשיו את הולכת לעשות רשימה למה כן לפתוח ורשימה למה לא לפתוח ונותנת עדיפות לרשימה הארוכה יותר, עדיין לא מחליטים!!! ביום שישי פוגשים אותי בפרוייקט סביוני שדרות ואז תיהיה לך החלטה. בהצלחה שלומי

elley

New member
עדיין בשוֹק

שישי זה מחר, נכון? שחר, אפשר טרמפ? (כולל מיטה) כל הערב אני לא אהיה ליד מחשב, עד עדיף לתקשר טלפונית. לא זוכרת אם יש לך את הטלפון שלי אז אני אשלח לך מסר איתו. שלומי, את הרשימה כבר עשיתי, ואני יודעת למה כן כדאי ולמה אני עוצרת את זה. אז למה זה עדיין מגרד?! יכול להיות שיותר ממישהו אחד מנסה לתקשר איתי ואני לא קולטת? (בהכירי אותי, התשובה בהחלט יכולה להיות חיובית...
) אין לי כח לסרטים האלה. כל כך כל כך אין לי כח לסרטים האלה...

elley

New member
לא הבנתי

לבדוק איך אני עוצרת? לא הבנתי. אפשר הסבר? תודה

למעלה