שאלה.... באישה תאריך סינרגיה מופיעים ברמות!?(בגן הקיפוד)? ובאיזה שעה?
E efruni New member 17/8/07 #3 יש שלטים ברמות...! ולמה את מתנשאת..!?אז שאלתי את יכולה להגיד את זה בדרך יותר נחמדה!
מ ממשיך לרוץ New member 17/8/07 #4 דווקא נראלי שזה היה בקטע שהיא רוצה לדעת פרטים כי אם זה לא רשום, ואנחנו לא יודעים עליה אז נשמח לדעת עוד פרטים
דווקא נראלי שזה היה בקטע שהיא רוצה לדעת פרטים כי אם זה לא רשום, ואנחנו לא יודעים עליה אז נשמח לדעת עוד פרטים
ס סינטטית New member 17/8/07 #5 סליחה מותק אני מצטערת שהבנת את ההודעה שלי בצורה "מתנשאת" אבל זו לא היתה הכוונה שלי. מצטערת.. בכל אופן ביום ראשון אנסה לברר לך [אם לא יקדימו אותי]
סליחה מותק אני מצטערת שהבנת את ההודעה שלי בצורה "מתנשאת" אבל זו לא היתה הכוונה שלי. מצטערת.. בכל אופן ביום ראשון אנסה לברר לך [אם לא יקדימו אותי]
E estousha New member 19/8/07 #7 לפי מה שהבנתי זה אמור להיות בין התאריכים 27.8-29.8.. כל מצב הכניסה חופשית וזה בגן הקיפוד... נראה שווה אני אנסה לברר עוד פראים לגבי שעה ויום מדויקים יותר..
לפי מה שהבנתי זה אמור להיות בין התאריכים 27.8-29.8.. כל מצב הכניסה חופשית וזה בגן הקיפוד... נראה שווה אני אנסה לברר עוד פראים לגבי שעה ויום מדויקים יותר..
מ מ א י ה 9 0 New member 19/8/07 #8 ב27.8 הם מופיעים ביום הנוער ב28.8 בחוף הסטודנטים וב29.8 בווליום כינרת
E estousha New member 19/8/07 #11 טוב הם אמורים להופיע או בשני או בשלישי גם ברמות אבל כידוע- אמור זה שם של דג...
ש שלומיתת New member 20/8/07 #12 מה חוף הסטודנטים ב28? עיר הנוער זה ב27 וזה בחוף הסטודנטים.. איך הגעת לזה שהם שם גם יום אחרי?
ז זוהרוש15 New member 20/8/07 #16 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ש שלומיתת New member 20/8/07 #19 עכשיו כשיש לי סופסוף DVD וכן אני יודעת שאני בדיליי עמוק,אז גמני מסכימה שהם יוציאו וידיויD:
מ מ א י ה 9 0 New member 20/8/07 #20 גם אם לא היה DVD רואים במחשב! ../images/Emo9.gif בכולופן שיוציאו כבר! אמן בעוד חודש, ככה ביומולדת. יהיה לי מה לבקש
גם אם לא היה DVD רואים במחשב! ../images/Emo9.gif בכולופן שיוציאו כבר! אמן בעוד חודש, ככה ביומולדת. יהיה לי מה לבקש
ז זוהרוש15 New member 20/8/07 #21 ../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gifגמלי בעוד חודש!!!../images/Emo2.gif מתי את?