שאלה

sharonx

New member
שאלה

האם ניתן לעשות מיקס לצורך Flaps כשיש רק מאזנות עם 2 סרוואים ומקלט 4 ערוצים עם Y CABLE ? בשלט RD6000 SUPER

guys234

New member
תשובה

אם אני מבין נכון אז אתה מחבר את שני הסרוואים של המאזנות ב- Y Connector, אז במקרה זה אי אפשר לעשות מיקס ל-flaps במקלט 4 ערוצים וגם עם מקלט 6 ערוצים - כל עוד הם מחוברים בY connector. השלט שלך כן מאפשר זאת אבל רק עם מקלט 6 ערוצים ומעלה ואז מחברים כל סרוו בנפרד, אם אני לא טועה (בסנווה) אחד לערוץ 2, והשני ל-6, ומגדירים בשלט את האופציה של flaps.

sharonx

New member
תודה רבה

על ההסבר. מה נותן פלאפס בטיסן 3D ? איזה יכולות זה מוסיף ?

mdreamer

New member
ב 3D לא הרבה, אולי אם יש לך טיסן גדול

אז נחיתה יותר קלה, מעבר לזה אני לא רואה לזה שימוש.

Flat spin

New member
קיימת אפשרות ליצור מיקס בין ../images/Emo22.gif

הגה הגובה והמדפים. המדפים יהיו מותקנים כך שיוכלו לרדת למטה אבל גם לעלות למעלה. ע"י הפעלת מיקס מדפים, באמצעות מפסק במשדר, תתקבל פעולה הפוכה של המדפים להגה הגובה. כלומר, הפעלת UP בהגה הגובה תגרום למדפים לרדת, ולהיפך. סידור זה מאפשר החרפה ניכרת של התגובות בציר העלרוד. בטיסני 3D יש לכך משמעות.

IgalR

New member
יש כמה תרגילים ששינוי זווית המאזנות לאותו

תעזור לביצוע יפה יותר של התרגיל . מאזנות עולות - שימושי בהארייר עוזר להפחית נדנוד כנפיים . בתרגיל המעלית תורם לאיבוד מהיר יותר גובה . אפשר גם להגדיר מיקס שיעלה מאזנות ביחד עם הגה הכיוון . כאשר מוגדרת תנוע הפוכה של מאזנות להגה גובה אפשר להדק תמרונים בציר העלרוד . תרגילים כמו מפל מים , קיר ,לולאה מרובעת כולם ישתפרו כשיכולת התימרון בציר העלרוד תהיה חריפה יותר . לפעמים סחרור רגיל וסחרור חוד סכין יהיה מהיר ושטוח יותר.

למעלה