שאלה

שאלה

לפני שנתיים וארבעה חודשים,סבתא שלי [זכרה לברכה] נפטרה. לאחר הלוויה,ישבנו בסלון שלנו בבית ככה: אני,ההורים שלי,ארבעת אחיותיי ובעלה של אחת מהן,אחותו של אבא שלי,בעלה,וילדיהם. בזמן כלשהו,נשמעה דפיקה על הדלת, אני שהייתי ליד המחשב,הנקודה הכי קרובה לדלת,ומישהו ממשפחתי (לא זוכרת בדיוק מי) לא שמענו את הדפיקה על הדלת. אחותי קמה לפתוח את הדלת,ולא היה אף אחד. כולם שמעו חוץ משנינו,וכל מי ששמע אמר שזו הייתה דפיקה חזקה. כמו כן,יומיים שלושה לאחר הלוויה,אבא שלי ירד להוריד את הזבל (כמו כן,שחכתי לציין,זו הייתה סבתא מצד אבא),והדלת של החנייה הייתה פתוחה. מהדלת של החנייה נכנסה ציפור,ומחלון בחדר מדרגות נכנסה עוד ציפור. שתיהן התעופפו סביב אבא שלי ויצאו מהחלון ביחד. יש מצב שבמקרה הראשון זו הייתה סבתי,ובמקרה השני זו הייתה היא וסבא שלי זכרו לברכה?

../images/Emo208.gif

Dark faith

New member
אני מאמינה שכן,

בשנה הראשונה ובשבעה עפ"י הקבלה והאמונה היהודית, נשמת הנפטר מלווה את האוהבים והקרובים לה בשנת האבל, לעזור להם להתמודד ולהמשיך הלאה. היו הרבה סיפורים של אנשים שסיפרו כי ציפורים באו לבקרם, יום אחר יום, או אפילו יום אחד בתרחיש שנראה כמעט לא מהעולם הזה. זה לא משנה האם זה סימן או לא....החשוב הוא מה הדבר הזה עשה לך וכיצד הוא השפיע עלייך. אם את מחשיבה לזה חשיבות כנראה זאת לא סתם תחושה, סמכי על הרגשות שלך...

לגבי הדפיקות אני לא יודעת זה נראה כמו רעשים

סביבתיים, מעבר לזה נהוג להאמין שפרפר וציפור מסמלים את הקרובים לנו בגלגולם האחר, לפחות כך נהוג אצלי במשפחה לא להרוג פרפרים כי הם נשמת המת המתקנת את מעשיה...אין לי מקור לזה אבל זו אמונה.

אני לא חושבת לגבי הדפיקות,כי

כולם אבל כולם שמעו את הדפיקות חוץ ממני ומעוד מישהו,והם ממש לא הבינו איך לא שמענו,וזה גם היה נשמע כמו דפיקה על הדלת (אני לא הייתי מרוכזת,אז לא שמעתי) לדבריהם. הם חשבו שזה מישהו שבא לשבעה,והם עוד הלכו בחדר מדרגות ובדקו שאף אחד לא דפק על הדלת וברח או משהו..

smallnig

New member
מצטער לשבור לך את הסרט אבל

לא, לסבתא ולסבא שלך אין שום סיבה אחרי המוות לחזור לגוף מוחשי כלשהו [זה גם לא ממש ביכולתם לעשות].

זה ידוע שנשמות שולחות ציפורים בתור שליחים

לא התכוונתי שזה היו הם באמת. אלא רק שלחו שליחים וכד'.

smallnig

New member
זה ידוע אה?

מאיפה זה ידוע? מסיפורי אינטרנט מגניבים?... נו באמת, אסור להאמין לכל שטות אינטרנט. עכשיו גם תגידי לי שקרוב משפחה סיפר לך על מקרה כזה או חברה, ובכל זאת אני אומר לך בוודאות שלא, "נשמות" כפי שאת קוראת להן לא שולחות שום שליחים כי אין להם שום כוונה לעשות את זה, את חייבת להבין שכאשר הגוף מת התפיסה נהיית שונה לגמרי והרבה פחות אנושית.

דווקא לא אינטרנט

ממש לא אינטרנט. ואתה יכול לדבר ביותר נימוס,זה יהיה יותר נחמד

smallnig

New member
מצטער אם לא הבנת אותי לא נכון

לא התכוונתי לדבר בכעס או במטרה לפגוע. וציינתי לך נקודת מחשבה קטנה גם.

למעלה