שאלה...

רותוש123

New member
שאלה...

הי מה קורה?? אני חדשה בפורום... יש לי שאלה שאני לא ממש יודעת אם היא קשורה....... אתמול חוויתי אהבה... חח זאת אומרת הייתי עם ידיד שלי שהתנשקנו והכל.. ואני מרגישה אליו דבריםם... ואני אומרת שזו אהבה כי זו פעם ראשונה שאני באמת מרגישה ככהה... היו לי לפני זה רגעים אבל לא כמו אתמול.. אבל הבעיהה ש.... אני מפחדת לשלוח לו הודעה נגיד להגיד מה קורה כי הוא מתעצבן מהר ואני פוחדת שיתעצבן עליי ויגיד שאני קרצייה.... חח מה לעשותת?? תודה. מקווה שזה קשור שבת שלום.

אולי את רגילה בחיים שלך

להימנע מלהביע רגשות כי לא תמיד הם מתקבלים בברכה את אומנם צעירה אבל כדאי שתלמדי את זה בגיל ממש מוקדם : גבר שאת לא יכולה לומר לו מה את מרגישה או לומר לו "מה המצב" , אז עדיף שלא תיכנסי לזה מלכתחילה .. אם הוא יתעצבן,הוא צריך להתעצבן, כדי שתביני שאולי מקומך לא איתו אם הוא לא יתעצבן וישמח לשמוע ממך, זה השיעור שבו את צריכה להבין שאת מפרשת את המציאות ואולי קצת היית דרמטית..

תלוי

מתי וכמה תשלחי, ומה תכתבי. אם תשלחי לו הודעה נעימה, אוהבת ולא רגשנית, כשיתחשק לך בכנות, ישמח.

לא מה המצב

ולא מה שלומך, מה נשמע, מה הענינים, איך אתה מרגיש וכל שאר השאלות הנדושות והנלוזות האלה. שתהיה אמתית.

למעלה