שאלה

m i k e l a

New member
שאלה

חדשה בפירוש הקלפים וצריכה את עזרתכן האדיבה. אני מתרגלת בינתיים ופורסת רק לחברות. פרסתי עבור חברה שנמצאת בבעיה כלשהי. השאלה שנשאלה בפריסת שאלה היא - מה ההתפתחות הצפויה בינה לבין איקס בחודש הקרוב (לא מדובר כאן במשהו רומנטי) הפריסה שיצאה: מיקום 1 - שמונה המטות מיקום 2 - הקיסרית מיקום 3 - אס הגביעים מיקום 4 - עשר הגביעים מיקום 5 - שלוש החרבות סיכום - נער הגביעים השאלה שלי היא איך מפרשים את שלושת החרבות כאשר יוצאת פריסה כל כך יפה? מודה לכם על הארות

לפי מה שהבנתי מהעמדות

3 חרבות יושב על העמדה של הזמן: "בחודש הקרוב" ולכן הוא יתייחס בפריסה הזו רק למימד הזמן ולא להיבט אחר. אולי אולי הכוונה כאן שככל שהזמן עובר זה לא משחק לטובתם.... שבת שלום

m i k e l a

New member
תודה על התגובות

מדובר בסכסוך שאם לא ייפתר בדרכי נועם הם ייאלצו להגיע לבית המשפט ולכן שאלתי מה ההתפתחות הצפויה כי חברתי מנסה למנוע הגעה לבית משפט אלא להגיע לפתרון בדרכי נועם אבל היא נתקלת בקיר אטום. אז מה אתם אומרים על הפריסה? תודה ושבת שלום

פריסה מאוד מורכבת

תראי, יש המון רגש בפריסה הזו, מכל הצדדים, ואז מגיעה החרב השלישית ומפלחת את הלב העמדה של הזמן יכולה לפעמים להפוך פריסה, כבר ראיתי את זה מספר פעמים לדעתי זה הולך לכיוון שלילי, או שהיא תאלץ לעשות ויתור כלשהו יהיה מעניין לראות מה יקרה בסוף....

m i k e l a

New member
תודה נתנאל

זה בדיוק מה שקרה לי - שלוש חרבות הפך את כל הפריסה וגרם לי להתבלבל (ולהתבעס עבור חברתי) נקווה לטוב אדאג לעדכן בהמשך... תודה

אפשרות...

היי, הבנתי שמדובר בסיכסוך... מה שכן ניתן לראות זה הרבה רגשות- גביעים אך מה שמניע את הפריסה זה התלהטות ייצרים שמונה המטות מראה אירוע שהתגלגל במהירות וללא שיקול דעת- חוסר זהירות וייתכן סוג של תאונה... ייתכן שיש כאן גם רווח כספי שלה מהאירוע אך בגלל משחקי כבוד היא עלולה לאבד אותו, יש כאן קטע של רגשות והשקעה שנבעה מאינטואיצייה ולא משיכולי כדאיות אלה שיקולי רגש וייתכן שרחמים... תראי, ייתכן שחברתך היא מזל מימי- סרטן, עקרב או דגים במידה וכך הדבר אין דרך לפתור את הבעייה, רק בית משפט ואימרי לה לא לרחם על X כי כאן תבוא הצרה וסיכוי רב שתפסיד הכל... במידה והיא מזל שאינו מים... הייתי ממליץ לה להעזר בבעל מקצוע כדי שילווה אותה ושתפסיק לוותר לאגו ותפתור את הבעייה דרך הסכם כי ככל שיעבור הזמן היא תרוויח פחות מהסיטואציה אליהה נקלעה... אגב אני חושב שכדי לך לפענח בעצמך את הקלפים כי את מכירה את כל הסיפור סביב הפריסה... מקווה שסייעתי לך...

m i k e l a

New member
תודה איש חתול

אכן, חברתי היא בת מזל עקרב. פענחתי את הפריסה וראיתי שהדברים הולכים להסתדר עד שהגיע קלף שלוש חרבות ו... התבעסתי בשבילה. בכל אופן תודה

על שלוש החרבות בפריסה...

היות ויצא לך בסוף נער הגביעים היתי אומר שאין על מה להתבאס בשבילה... נכון היא תרגיש אכזבה בזמן הקרוב (הקלף המדובר) ואז תגלה שסך הכל בסוף היה הכל לטובה (הנער)...

רשף כשף

New member
לפי איך שאני רואה את זה

למרות שלא מדובר בנושא רגשי להגדרתך, שני הצדדים מעורבים מאוד מבחינה רגשית, והעניין יקר לליבם. ייתכן שיש קשר למשפחה של כל אחד מהם בנושא המדובר. החודש הקרוב יהיה חודש קשה, אולם זהו משהו שעליה לעבור- לצאת מנקודת הנחה שהעניין ייפתר לטובתה בדרכי נועם. לדעתי יש לפתרון, שבו עליה לוותר על משהו מסויים שהיא לא היתה מוכנה לוותר עליו עד כה. אני לא רואה התערבות של בית משפט בפריסה.

m i k e l a

New member
תודה רשף

צודקת - מדובר במשהו שיקר לליבם ולכן הוא טעון נפשית (לצערי לא אוכל לפרט כאן מאחר והתחייבתי לכבד את בקשתה של חברתי) גם אני לא רואה כאן התערבות של בית המשפט אבל אולי בגלל שתחמתי את השאלה בזמן - החודש הקרוב. יכול להיות שאם הייתי שואלת על פרק זמן ארוך יותר - הדבר היה ניכר נמתין שהחודש יחלוף ונראה מה הלאה תודה ויום נפלא

למעלה