שאלה

F u C k F a C e

New member
שאלה

בסוף החודש אני נוסע לחופשה בתאילנד. הבנתי שמחירי האופניים שם זולים משמעותית מהארץ (עוד לא בדקתי את הדבר, אך זה יתבצע בקרוב), וחשבתי להביא זוג אופניים ארצה. השאלה שלי היא האם יש מכס על כך? אם כן כיצד אני יכול לבדוק מהו? האם יש למישהו נסיון עם העניין? המלצה? הערה/הארה? בתודה מראש, אודי.

VailSide

New member
לדעתי...

אני יודע שיש אפשרות באל-על להטיס אופניים ללא תשלום,אך יש הגבלת משקל כל-שהיא (כ-30 ק"ג) מכך אני מבין שלא משלמים מכס. לכן אם אתה חושב להביא אופניים, אל תביא אותם בקופסא אלה תרכיב אותם, שיחשבו שבאת מהארץ, ולא רכשת אותם בחול"

OmerAloni

New member
ולגבי חריגת משקל

תוודא שיש לך נוסע מתמיד, לי הוא חסך 70 יורו בחריגת משקל של 10 ק"ג (ציוד סקי).

etal2

New member
בכלל לא זול שם

על אופניים אין מכס אבל בכניסה לישראל צריך לשלם מע"מ 15.5% למיטב ידיעתי בתאילנד מחיר אופניים ממותגות וציוד זהה למחיר בישראל, אל תצפה לניסים, אולי תמצא שם ביגוד בזול אבל רוב הסיכויים שזה יהיה חיקויים\זיופים מתוצרת מקומית. ההמלצה שלי, כשאתה בתאילנד תהנה מהחופשה ואל תבזבז את הזמן בחיפושי אופניים...

ddv1

New member
אין מה לחפש שם...

ובטוח שלא מצדיק את ההתעסקות! קבל קישור לחנות בבנגקוק, שער הבאט הוא 1 דולר=30 באט, תעשה חישוב לבד.

F u C k F a C e

New member
הארתם את עיניי!

תודה רבה

bmat

New member
קניות - לא, רכיבה - כן !

אם אתה נוסע לאזור צ'אנג מאי, חובה להיכנס לחבר'ה האלה ולבחור טיול. יש הכל, החל מדאון היל מטורף ועד רכיבת שבילים קלה (במונחים שלהם). אני הלכתי עם אישתי, רכיבה של חצי שעה יחד עם כל הקבוצה, ואז מתפצלים לקבוצות ע"פ מה שכל אחד רוצה ומתאים לפי ראייה של המדריכים. הם לא רוצים לפגוע באיכות הרכיבות ולא מאפשרים לרוכבים חלשים מידי להצטרף לקבוצות המתקדמות. האופניים ברמה סבירה+, נותנים מגינים ככל שתרצה, הפסקת קפה טובה בדרך (על חשבונך), וארוחה טובה בסוף. המחירים לא זולים יחסית לשהייה בתאילנד, אבל אל תוותר על החוויה.

למעלה