שאלה

• פותח הנושא dawn6
  • פורסם בתאריך

dawn6

New member
שאלה

יש פה מישהו שלומד בארה"ב? אני כרגע בארה"ב ואני שוקלת להישאר פה ללימודים. אני רוצה להתחיל עם ג'וניור קולג' אני רוצה לשמוע איך הלימודים, אם קשה, איך מתמודדים עם השפה, מימון וכו'

Mr Rotem

New member
יש פה המון סטודנטים מארה"ב

השפה היא הבעיה האחרונה. מימון - לימודים בארה"ב עולים המון כסף (כמה עשרות אלפי דולרים בשנה, תלוי בסוג האוני'\קולג'). רצית לדעת אם הלימודים קשים, אבל לא ציינת תחום לימוד מועדף. הבעיה העיקרית מבחינתך - בירוקרטיה. ישנוי סטטוס לויזת סטודנט הוא תהליך שלוקח הרבה זמן והרבה עבודה. מציע לחזור עם שאלות יותר ממוקדות.

dawn6

New member
בעיקרון

אני מעוניינת לדבר עם סטודנטים מארה"ב. אני מעוניינת לדעת על האורח חיים פה, איך אתם ממנים את הלימודים, ובכלל לשמוע מאחרים. יש לי כיוון ללמוד בארה"ב (אני אזרחית), אבל אני לא יודעת עדיין. מעניין אותי איך הישראלים מסתדרים פה מכל המובנים. מי פה מארה"ב?

ygranot

New member
הצעת ייעול

אולי במקום שעשרות הסטודנטים בארה"ב שכותבים כאן באופן קבוע פחות או יותר (ואלוהים יודע כמה אחרים שסמויים) ישפכו את כל סיפור חייהם (או לפחות את הפרק הלימודי באמריקה) תדפדפי את קצת בדפים האחרונים ואולי אפילו תריצי חיפוש וכשתמצאי נושאים שמעניינים אותך, תחזרי עם שאלות יותר ממוקדות כפי שהציע מר רותם, ידידי המלומד. חוץ מזה, קצת יכולת מחקר עצמאית, תעזור לך בכל תחום לימודים שתבחרי.

22ק ו ס ם

New member
כמו שאמרו לך פה

כל אחד יכול לכתוב לפחות ספר אחד על החיים שלו בחו"ל. לכל אחד יש ניסיון שונה שתלוי באינספור גורמים. אם תמקדי את השאלות שלך יהיה קל יותר לענות.

למעלה