שאלה

MsPiggy

New member
שאלה

כשאני עושה מדיטציה אני בדרך כלל מרגישה שאנרגיה מתרכזת לי מסביב לעין השלישית ובזמן האחרון אני גם מרגישה תנועה של אנרגיה בלב שלי, מישהו יודע מה המשמעות של זה?

drall

New member
אני יכול לנחש

שמדובר באיזו "תקיעות" שהאנרגיה מנסה לעקוף. לא הכי נורמאלי באיזורים האלו אבל אפשרי. מה עם הגרון? לא זז? דרול

smile2life

New member
סטגנציה?

יא אללה כמה זמן לא שעתי את המושג הזה. שבודהא יברך אותך באושר דרול

MsPiggy

New member
זה לא מרגיש כמו תקיעות

זה מרגיש שהאנרגיה מתרכזת במקומות האלו בגרון זה לא זז......... אני מרגישה ריכוז של אנרגיה באיזור של העין השלישית ושם יש תזוזה של אנרגיה שרוב הזמן אני יכולה להזיז אותה או לרכז עוד אנרגיה שם וגם באזור הלב, אבל פחות.

drall

New member
תקיעות זה סימן טוב דווקא

כי אצל רוב האנשים האנרגיה לא מגיעה לכזה גובה. אבל בכל מקרה , תזכרי את הכלל "שאם החגורה מתאימה , הבטן נשכחת" זאת אומרת שאם לא הייתה לך תקיעות לא היית מרגישה בכלל זרימה במקומות הללו. כנראה שהצלחת להפנות מספיק רנרגיה אל העין השלישית ועכשיו היא מנסה להיפתח. את יכולה להמשיך במדיטציה ואם את רוצה לכי לישון עם אמטיס מתחת לכרית ותראי מה יתפתח דרול

Mahadi

New member
סטגנציה

לא נראה לי שזאת חייבת להיות סטגנציה דרול. זה נכון שאיפה שיש סטגנציה מרגישים זרימה, אבל הדבר תקף לגבי אנשים שמרגישים את הזרימה הזאת באופן טבעי ולא לגבי אנשים שמרגישים זאת בזמן מדיטציה(עם יוצאים מן הכלל). הסיבה היא שבזמן המדיטציה הם רגישים הרבה יותר לתהליכים גופניים כמו דופק, זרימת אנרגיה ואפילו זרימת הדם לפעמים. יכול להיות שבאמת מרוכזת שם כמות רבה של אנרגיה ומפה נובעת התחושה. כשתתחילי לראות דולפינים מעופפים תדעי שהצלחת :) שלך אייל

drall

New member
ההערה שלך בהחלט מקובלת עלי

עלה והצלח דרול

MsPiggy

New member
לא כל כך הבנתי את המשמעות של

סטגנציה, מה זה בדיוק?

drall

New member
מצב קבוע

שמתנגד לשינוי מכוח האינרציה ולכן יוצר ריאקציה עם כל כוח שפועל עליו

בארס

New member
ממממממממ

כשתתחילי לראות דולפינים מעופפים תדעי שנתקלת בהשלכות של הסיפורים של אייל כשתתחילי לראות גמדים קטנים וירוקים תדעי שאלו ההשלכות של הסיפורים שלי כשתתחילי לראות את עצמך...! ממממ אללי :)

למעלה