שאלה

שאלה

קניתי הרבה שיקויים מהמגדת עתידות ומהמאלפת חיות ומזאתי שאחראית לגנים ואני לא מצליחה לומר להם לשתות לחצתי עליהם (על הסימים) ולא הופיעה אפשרות לקחתי את השיקויין מהתיק הזה שיש בו את כל הדברים שקונים או מקבלים ושמתי את זה על איזה שולחן ולא הצלחתי ללחוץ על זה מה עושים?

Lord Farquaad

New member
זה בגלל ש..

לכל שיקוי יש מטרה מיוחדת אחד זה שיקוי שהופך מערפד לאדם רגיל אחד שהופך מאיש צמח לאיש רגיל אחד שהופך מאדם זאב לאיש רגיל אחד שיקוי אהבה(שאותו כל סים יכול לשתות) וזהו זה מה שאני יודע

אוקיי תודה וכנס

ואיך הופכים לערפד או לאיש צמח או לאיש זאב ניסיתי להפוך את הסימית שלי לאיש זאב ולהתידד איתו אבל זה לא הצליח הייתי שמחה לדעת :)

Lord Farquaad

New member
עונה

איש ערפד- זה ממש קל את פשוט צריכה ללכת בלילה לאחד ממקומות הבילוי בעיר דאונטוון ואם תפגשי שם ערפד תתידדי איתו תחזרי הביתה תדברי איתו הרבה בטלפון עד שהוא יהיה חבר טוב של הסים שלך ואז תזמיני אותו לגור איתך ותתני לערפד פקודה לנשוך את הסים שלך. איש צמח- את צריכה שלסים שלך תהיה דרגת זהב בגינון ואז את צריכה לרסס כמה שיותר את העצים כשאת יכולה ומתישהו אחרי כמה ריסוסים הסים יהפוך לאיש צמח (אני לא הצלחתי לעשות חח) איש זאב- זה הכי קשה וגם את זה לא הצלחתי לעשות.. באחד הלילות יבוא לך זאב לבית הוא כלב שחור כזה עם עיינים צהובות זוהרות אם יהיו לך הרבה צמחים בבית ותינוק יש סיכוי גדול יותר שהוא יבוא. את צריכה להתיידד איתו עד שבאחד הביקורים שלו בבית שלך הוא ינשך אותך וככה תהפכי לאיש זאב. אם הצלחת תגידי ותעלי תמונות..

אוקיי ועוד שאלה אחת פצפונת ../images/Emo6.gif

איך נראה ערפד

למעלה