שאלה
שלום! אני חדש בפורום. קוראים לי אדם. בן 20. אני גר בגבעת זאב עם עמית, ויש לנו כלב בשם שאול
. שאול מגזע מעורב בינוני-גדול. בן שנה וקצת. שחור, עם כפות רגליים וידיים חתוליות (גדולות) וציציות במרפקים... מסורס מגיל צעיר מאד. אנחנו יוצאים לטייל כל לילה. הוא מאד פעיל וחזק. אנחנו זורקים לו קונג והוא דופק איזה 10 ספרינטים של 300 מ' כל אחד. השאלה: שאול כלב נוח, אינטליגנט ורגוע. מתקשר מעולה ומחונך. אבל הוא לא יכול בלי פעילות גופנית עצימה כל לילה. הוא מטורף על הקונג הזה שלו. לנו זה לא מפריע. יש לנו פנאי ואנחנו יוצאים איתו וזה סבבה מבחינתנו. אני פוחד בגלל היפוך קיבה. אני בסרטים בגלל זה. לפעמים אני משאיר לו אוכל בבוקר וכשאני מגיע בערב אני לא יודע מתי הוא אכל. הוא מתרגש כשאני מגיע ואי אפשר למנוע ממנו לרוץ ולהשתולל. מה הסכויים להיפוך קיבה? האם כושר גופני מעולה מוריד את הסכויים? אם יום אחד הוא רץ המון ומתחמם יותר מדי - זה יכול לגרום להיפוך קיבה? אני לא רגוע כי זה יכול להרוג, ואין בעיירה שלנו מה לעשות במצב חירום כזה. תודה לכולם. מקווה להיות פעיל בפורום
שלום! אני חדש בפורום. קוראים לי אדם. בן 20. אני גר בגבעת זאב עם עמית, ויש לנו כלב בשם שאול