שאלה

goanin

New member
שאלה

שלום! אני חדש בפורום. קוראים לי אדם. בן 20. אני גר בגבעת זאב עם עמית, ויש לנו כלב בשם שאול
. שאול מגזע מעורב בינוני-גדול. בן שנה וקצת. שחור, עם כפות רגליים וידיים חתוליות (גדולות) וציציות במרפקים... מסורס מגיל צעיר מאד. אנחנו יוצאים לטייל כל לילה. הוא מאד פעיל וחזק. אנחנו זורקים לו קונג והוא דופק איזה 10 ספרינטים של 300 מ' כל אחד. השאלה: שאול כלב נוח, אינטליגנט ורגוע. מתקשר מעולה ומחונך. אבל הוא לא יכול בלי פעילות גופנית עצימה כל לילה. הוא מטורף על הקונג הזה שלו. לנו זה לא מפריע. יש לנו פנאי ואנחנו יוצאים איתו וזה סבבה מבחינתנו. אני פוחד בגלל היפוך קיבה. אני בסרטים בגלל זה. לפעמים אני משאיר לו אוכל בבוקר וכשאני מגיע בערב אני לא יודע מתי הוא אכל. הוא מתרגש כשאני מגיע ואי אפשר למנוע ממנו לרוץ ולהשתולל. מה הסכויים להיפוך קיבה? האם כושר גופני מעולה מוריד את הסכויים? אם יום אחד הוא רץ המון ומתחמם יותר מדי - זה יכול לגרום להיפוך קיבה? אני לא רגוע כי זה יכול להרוג, ואין בעיירה שלנו מה לעשות במצב חירום כזה. תודה לכולם. מקווה להיות פעיל בפורום

מאמוש

New member
../images/Emo20.gifברוך הבא../images/Emo70.gif

נשמח לתמונות
[אני לא יודעת את התשובה לשאלתך..]

goanin

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל אף אחד לא עונה לי וההודעה שלי נדחפה למטה
... יש לי תמונות אני אחפש ואשים (אני לא בבית).

goanin

New member
הנה שאול

זה ביום הראשון אחרי שהבאנו אותו מצער בעלי חיים בעטרות. יש לו קעט מצחיק עם הפרווה על הגב - היא צומחת פרוע, לא משנה כמה הוא נרטב או מסתרק. אנחנו אוהבים את זה.

טון טון1

New member
נסה להרגיל אותו לאכול מייד כשאתה

מניח את קערת האוכל בבוקר, כשאתה עדיין בבית ואז הרם אותה , את הארוחה השניה תן לו בערב לאחר הטיול ופריקת האנרגיות.

goanin

New member
אני רוצה לפתוח דיון קטן בשרשור הזה:

תזונה. אני תזונאי של בני אדם, ובבית שלנו אוכלים לפי ההלכה (לא היהודית. ה"תזונאית"). קיצור - יש לי המון המון ידע, ויש זיקה מסויימת לתחום של תזונת כלבים. אני טוען שכלבים הם בעלי חיים טורפים לחלוטין! העניין הוא שהם מבוייתים והורגלו כבר כמה אלפי שני לאכול מזון מבושל. קשה לכלב שאוכל מזון יבש לאכול בשר נא ולגרד עצמות עם שיניו. אולם, יש כאלה שהרגילו את כלביהם לאכול בעלי בשר בעלי חיים, עצמות וגידים ללא בישול. זה נשמע איכס, אבל זה הגיוני ביותר. גם: מה לדעתכם כמות הפחמימות המומלצת לכלבים? הם כן מעכלים עמילן ומפיקים ממנו אנרגיה, אך אבותיהם ובני דודם האבולוציוניים צורכים פחמימות שמקורן אך ורק בשרירי הטרף, ומעט בקיבתו. מישהו/י כאן יודע/ת עוד? רוצה לאמר מה הוא/היא חושב/ת?

מאמוש

New member
לא ידעתי על הקומונה הזאת עד עכשיו../images/Emo12.gif ../images/Emo51.gif

goanin

New member
זה BARF

ויש שחולקים על דעתם, אבל כנראה ממניעים כלכליים. בכל מקרה, נראה לי שהמקום לדון בו על תזונת כלבים בכלליות זה פה. מה אומרים?

למעלה