שאלה

מצב
הנושא נעול.

עינב 112

New member
שאלה

שאלה
שלום לכולם שאלה מאוד עקרונית לגבי אספקת מזרקים להזרקת הגסטון באופן עצמי מי אמור לספק לי אותםהמרפאה שלי כלומר מרפאת האם דרך קופח? מישהו אולי יודע מה הנוהל /חוק לגבי זה תודה

ה M שבי

New member
איזו קופת חולים ?

שאלה
שלום לכולם שאלה מאוד עקרונית לגבי אספקת מזרקים להזרקת הגסטון באופן עצמי מי אמור לספק לי אותםהמרפאה שלי כלומר מרפאת האם דרך קופח? מישהו אולי יודע מה הנוהל /חוק לגבי זה תודה
איזו קופת חולים ?

ה M שבי

New member
אני במכבי

כללית ומה לגבי שאר הקופות?
אני במכבי
ובמכבי זה מאוד פשוט. את כל הציוד הנלווה לאמפולות ניתן לקנות בבתי המרקחת של הקופה בעלות של 15% (כמו על תרופות). מתוך הנחה שאין למטופלת בעצם איך להזריק את התרופה ללא מזרק ומחט... לא יודעת לגבי קופות אחרות. איכשהו, כשמתרגלים לטוב זה נשמע ממש טריוויאלי שככה זה יהיה

אספקת מזרקים בכללית

שאלה
אספקת מזרקים בכללית
אני לוקחת מהרופא המשפחה מרשם למזרקים, ומחטים. גם מחטי שאיבה בצבע ורוד עם חור גדול וגם מחטי שריר בצבע ירוק. (לגבי הגסטון כדאי שהמזרק לא יהיה תוצרת בלגיה שהבוכנה בו קשה יותר להזזה אל איטליה ספרד שוויץ. קשה להשיג. בלית ברירה מסתדרים גם עם בלגיה. יש המון הוראות בפורום להקל בהזרקה זו.) בכל מקרה עם המרשם של הרופא או שאני לוקחת מהאחות או בבית המרקחת. בררי מראש במשרד מרפאת האם שלך. היו פעמים שגם נסעתי עם המרשם לבית המרקחת המרכזי בהרואה רמת גן ושם קיבלתי הכל בלי בעיות. בהצלחה

עינב 112

New member
האם זה

אספקת מזרקים בכללית
אני לוקחת מהרופא המשפחה מרשם למזרקים, ומחטים. גם מחטי שאיבה בצבע ורוד עם חור גדול וגם מחטי שריר בצבע ירוק. (לגבי הגסטון כדאי שהמזרק לא יהיה תוצרת בלגיה שהבוכנה בו קשה יותר להזזה אל איטליה ספרד שוויץ. קשה להשיג. בלית ברירה מסתדרים גם עם בלגיה. יש המון הוראות בפורום להקל בהזרקה זו.) בכל מקרה עם המרשם של הרופא או שאני לוקחת מהאחות או בבית המרקחת. בררי מראש במשרד מרפאת האם שלך. היו פעמים שגם נסעתי עם המרשם לבית המרקחת המרכזי בהרואה רמת גן ושם קיבלתי הכל בלי בעיות. בהצלחה
האם זה
השאלה אם צריכים לשלם עבור זה או שהקופה אמורה לספק את זה כי במרפאת האם סירבו לתת לי ואמרו לי שאני צריכה לקנות את זה וכפרנפיפ וכעיקרון אני רוצה לבדוק מה הנהל לגבי זה כי כל אחד אומר משהו אחר וזה מעצבן...

כדאי לשאול את הרוקחת במרכזי

האם זה
השאלה אם צריכים לשלם עבור זה או שהקופה אמורה לספק את זה כי במרפאת האם סירבו לתת לי ואמרו לי שאני צריכה לקנות את זה וכפרנפיפ וכעיקרון אני רוצה לבדוק מה הנהל לגבי זה כי כל אחד אומר משהו אחר וזה מעצבן...
כדאי לשאול את הרוקחת במרכזי
אני קיבלתי בחינם גם בבית מרקחת בהרואה רמת גן וגם מהאחיות במרפאת האם. אבל אפשר להרים טלפון לרוקחת מבית מרקחת המרכזי או למוקד ולשאות מה הנוהל. לבקש התשובה בפקס ולהציגה לאחיות הסרבניות במרפאת האם שלך. זכרי רק לקחת מרשם מרופא המשפחה למזרקים ולמחטים. בהצלחה.

אני קיבלתי קבוע מזרקים מהאחיות

אספקת מזרקים בכללית
אני קיבלתי קבוע מזרקים מהאחיות
לכל אורך טיפולי הפוריות שלי קיבלתי מזרקים מהאחיות בקופה או האחיות במרפאת האם , או האחיות בבריאות האשה . יש לי עדיין מזרקים אם את רוצה שלחי מסר אני מאזור תל אביב . לא ציינתי אני בכללית .

ayoosh

New member
בתקופתי...

שאלה
בתקופתי...
ואולי מכיוון שהייתי שייכת למרכז קטן- קיבלתי מהאחיות הכל... וב"ה בטיפול השני וה
בכלל לא הייתי עם גסטון...

אם את מאיזור ת"א אני יכולה לתת לך

שאלה
אם את מאיזור ת"א אני יכולה לתת לך

עינב 112

New member
לגבי הזרקת גסטון

שאלה
לגבי הזרקת גסטון
האם אחות/בעל יכולים להזריק גסטון או שחייב אחות ? כמובן אחרי קבלת הסבר לגבי ההזרקה...

אדוינה

New member
היי עינב!

לגבי הזרקת גסטון
האם אחות/בעל יכולים להזריק גסטון או שחייב אחות ? כמובן אחרי קבלת הסבר לגבי ההזרקה...
היי עינב!
בוודאי שאפשר! לאחר לימוד הטכניקה ,אין סיבה שקרוב לך לא יזריק לך. אני אפילו מזריקה לעצמי לבד תוך התבוננות במראה. מצאתי שכך פחות כואב לי. זו טכניקה ממש לא מסובכת,ומקילה על החיים. בהצלחה!

עינב 112

New member
כך חשבתי פשוט אחות בקופה טענה אחרת

היי עינב!
בוודאי שאפשר! לאחר לימוד הטכניקה ,אין סיבה שקרוב לך לא יזריק לך. אני אפילו מזריקה לעצמי לבד תוך התבוננות במראה. מצאתי שכך פחות כואב לי. זו טכניקה ממש לא מסובכת,ומקילה על החיים. בהצלחה!
כך חשבתי פשוט אחות בקופה טענה אחרת
היא אמרה שזו זריקה מורכבת מדי ושלא אמורים להזריק אותה לבד כי יכולים לפגוע בכלי דם....היא גרמה לי לחוסר ביטחון בעניין הזה ורציתי להתייעץ

היי עינב ../images/Emo101.gif

לגבי הזרקת גסטון
היי עינב

אני הזרקתי לפלפלת בזמנו גסטון למשך 9 שבועות. למען לחמיותיך רצוי שבעליך ילמד את כל החומר שבקישורים לתגובה ההזו. לרוב האחיות אין לא את הסבלנות או הרצון לדאוג וזו יכולה להיות זריקה די כואבת. הינה הטיפים שלי: והינה החומר הרב שיש בשאלות נפוצות של הפורום בנושא. המון המון בהצלחה

עינב 112

New member
ועוד שאלה

היי עינב

אני הזרקתי לפלפלת בזמנו גסטון למשך 9 שבועות. למען לחמיותיך רצוי שבעליך ילמד את כל החומר שבקישורים לתגובה ההזו. לרוב האחיות אין לא את הסבלנות או הרצון לדאוג וזו יכולה להיות זריקה די כואבת. הינה הטיפים שלי: והינה החומר הרב שיש בשאלות נפוצות של הפורום בנושא. המון המון בהצלחה
ועוד שאלה
מי אמור להסביר או יותר נכון לתת תיזכורת?

עינב 112

New member
ושאלה אחרונה בנושא ...

תמצאי אחות נחמדה....
ויחד עם בן זוגך תקבלו הסבר.
ושאלה אחרונה בנושא ...
מצטערת שאני מנגסת.... הזמן שמזריקים צריך להיות קבוע? כי אחות בקופח אמרה לי שזה לא משנה שפעם זה בוקר ופעם ערב ולפי מיטב זכרוני זה צריך להיות קבוע מה עושים אם אחות בקופה מזריקה והמרפאה לא תמיד פתוחה אחרצ? תודה

זה צריך להתבצע בשעה קבוע.....

ושאלה אחרונה בנושא ...
מצטערת שאני מנגסת.... הזמן שמזריקים צריך להיות קבוע? כי אחות בקופח אמרה לי שזה לא משנה שפעם זה בוקר ופעם ערב ולפי מיטב זכרוני זה צריך להיות קבוע מה עושים אם אחות בקופה מזריקה והמרפאה לא תמיד פתוחה אחרצ? תודה
זה צריך להתבצע בשעה קבוע פלוס מינוס שעה. זה חשוב ועוד הוכחה שהאחיות לא תמיד יודעת מה זה טיפול פוריות. שבעליך ילמד לעשות זאת או שתזריקי לבד בירך.

עינב 112

New member
שוב תיארתי לעצמי ...

זה צריך להתבצע בשעה קבוע פלוס מינוס שעה. זה חשוב ועוד הוכחה שהאחיות לא תמיד יודעת מה זה טיפול פוריות. שבעליך ילמד לעשות זאת או שתזריקי לבד בירך.
שוב תיארתי לעצמי ...
זו כבר האחות השלישית שנתקלתי בה בשבוע האחרון שמצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש דרך אגב שתי אחיות שביקשתי שידריכו או יותר נכון שייתנו תזכורת לגבי ההזקה סירבו ואמרו שאין זה תפקיד שלהן ושזה אסור בתכלית האיסור אז אני שואלת אתכם מי כן? האמת שכל אחד אומר משהו אחר ואנחנו הם אלה שנופלים בין הכיסאות

הינה עיור והסבר מחברת פורום לשעבר

שוב תיארתי לעצמי ...
זו כבר האחות השלישית שנתקלתי בה בשבוע האחרון שמצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש דרך אגב שתי אחיות שביקשתי שידריכו או יותר נכון שייתנו תזכורת לגבי ההזקה סירבו ואמרו שאין זה תפקיד שלהן ושזה אסור בתכלית האיסור אז אני שואלת אתכם מי כן? האמת שכל אחד אומר משהו אחר ואנחנו הם אלה שנופלים בין הכיסאות
הינה עיור והסבר מחברת פורום לשעבר
זה גם נמצא בקישורים ששמתי לך. איפה וכיצד להזריק

מצב
הנושא נעול.
למעלה