איזו קופת חולים ?שאלה
שלום לכולם שאלה מאוד עקרונית לגבי אספקת מזרקים להזרקת הגסטון באופן עצמי מי אמור לספק לי אותםהמרפאה שלי כלומר מרפאת האם דרך קופח? מישהו אולי יודע מה הנוהל /חוק לגבי זה תודה
כללית ומה לגבי שאר הקופות?איזו קופת חולים ?
אני במכביכללית ומה לגבי שאר הקופות?
אספקת מזרקים בכלליתשאלה
שלום לכולם שאלה מאוד עקרונית לגבי אספקת מזרקים להזרקת הגסטון באופן עצמי מי אמור לספק לי אותםהמרפאה שלי כלומר מרפאת האם דרך קופח? מישהו אולי יודע מה הנוהל /חוק לגבי זה תודה
האם זהאספקת מזרקים בכללית
אני לוקחת מהרופא המשפחה מרשם למזרקים, ומחטים. גם מחטי שאיבה בצבע ורוד עם חור גדול וגם מחטי שריר בצבע ירוק. (לגבי הגסטון כדאי שהמזרק לא יהיה תוצרת בלגיה שהבוכנה בו קשה יותר להזזה אל איטליה ספרד שוויץ. קשה להשיג. בלית ברירה מסתדרים גם עם בלגיה. יש המון הוראות בפורום להקל בהזרקה זו.) בכל מקרה עם המרשם של הרופא או שאני לוקחת מהאחות או בבית המרקחת. בררי מראש במשרד מרפאת האם שלך. היו פעמים שגם נסעתי עם המרשם לבית המרקחת המרכזי בהרואה רמת גן ושם קיבלתי הכל בלי בעיות. בהצלחה
כדאי לשאול את הרוקחת במרכזיהאם זה
השאלה אם צריכים לשלם עבור זה או שהקופה אמורה לספק את זה כי במרפאת האם סירבו לתת לי ואמרו לי שאני צריכה לקנות את זה וכפרנפיפ וכעיקרון אני רוצה לבדוק מה הנהל לגבי זה כי כל אחד אומר משהו אחר וזה מעצבן...
אני קיבלתי קבוע מזרקים מהאחיותאספקת מזרקים בכללית
אני לוקחת מהרופא המשפחה מרשם למזרקים, ומחטים. גם מחטי שאיבה בצבע ורוד עם חור גדול וגם מחטי שריר בצבע ירוק. (לגבי הגסטון כדאי שהמזרק לא יהיה תוצרת בלגיה שהבוכנה בו קשה יותר להזזה אל איטליה ספרד שוויץ. קשה להשיג. בלית ברירה מסתדרים גם עם בלגיה. יש המון הוראות בפורום להקל בהזרקה זו.) בכל מקרה עם המרשם של הרופא או שאני לוקחת מהאחות או בבית המרקחת. בררי מראש במשרד מרפאת האם שלך. היו פעמים שגם נסעתי עם המרשם לבית המרקחת המרכזי בהרואה רמת גן ושם קיבלתי הכל בלי בעיות. בהצלחה
בתקופתי...שאלה
אם את מאיזור ת"א אני יכולה לתת לךשאלה
לגבי הזרקת גסטוןשאלה
היי עינב!לגבי הזרקת גסטון
האם אחות/בעל יכולים להזריק גסטון או שחייב אחות ? כמובן אחרי קבלת הסבר לגבי ההזרקה...
כך חשבתי פשוט אחות בקופה טענה אחרתהיי עינב!
בוודאי שאפשר! לאחר לימוד הטכניקה ,אין סיבה שקרוב לך לא יזריק לך. אני אפילו מזריקה לעצמי לבד תוך התבוננות במראה. מצאתי שכך פחות כואב לי. זו טכניקה ממש לא מסובכת,ומקילה על החיים. בהצלחה!
היי עינבלגבי הזרקת גסטון
האם אחות/בעל יכולים להזריק גסטון או שחייב אחות ? כמובן אחרי קבלת הסבר לגבי ההזרקה...
ועוד שאלההיי עינב![]()
אני הזרקתי לפלפלת בזמנו גסטון למשך 9 שבועות. למען לחמיותיך רצוי שבעליך ילמד את כל החומר שבקישורים לתגובה ההזו. לרוב האחיות אין לא את הסבלנות או הרצון לדאוג וזו יכולה להיות זריקה די כואבת. הינה הטיפים שלי: והינה החומר הרב שיש בשאלות נפוצות של הפורום בנושא. המון המון בהצלחה
תמצאי אחות נחמדה....ועוד שאלה
מי אמור להסביר או יותר נכון לתת תיזכורת?
ושאלה אחרונה בנושא ...תמצאי אחות נחמדה....
ויחד עם בן זוגך תקבלו הסבר.
זה צריך להתבצע בשעה קבוע.....ושאלה אחרונה בנושא ...
מצטערת שאני מנגסת.... הזמן שמזריקים צריך להיות קבוע? כי אחות בקופח אמרה לי שזה לא משנה שפעם זה בוקר ופעם ערב ולפי מיטב זכרוני זה צריך להיות קבוע מה עושים אם אחות בקופה מזריקה והמרפאה לא תמיד פתוחה אחרצ? תודה
שוב תיארתי לעצמי ...זה צריך להתבצע בשעה קבוע.....
זה צריך להתבצע בשעה קבוע פלוס מינוס שעה. זה חשוב ועוד הוכחה שהאחיות לא תמיד יודעת מה זה טיפול פוריות. שבעליך ילמד לעשות זאת או שתזריקי לבד בירך.
הינה עיור והסבר מחברת פורום לשעברשוב תיארתי לעצמי ...
זו כבר האחות השלישית שנתקלתי בה בשבוע האחרון שמצליחה להפתיע אותי כל פעם מחדש דרך אגב שתי אחיות שביקשתי שידריכו או יותר נכון שייתנו תזכורת לגבי ההזקה סירבו ואמרו שאין זה תפקיד שלהן ושזה אסור בתכלית האיסור אז אני שואלת אתכם מי כן? האמת שכל אחד אומר משהו אחר ואנחנו הם אלה שנופלים בין הכיסאות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.