לגבי מזרקיםשאלה
לפני תחילת טיפול אמורה בהמשך להזריק גסטון ואוס לא זוכרת בדיוק את השם שייכת לכללית מאיפה אני אמורה לקחת מזרקים מהמרפאת אם שלי? כי שם טענו שלא נותנים... לקנות בבית מרקחת ומה ההמלצה לגבי מזרק כי אני לא יודעת מה בדיוק אני צריכה לבקש...מה העובי... תודה
מזרקיםשאלה
לפני תחילת טיפול אמורה בהמשך להזריק גסטון ואוס לא זוכרת בדיוק את השם שייכת לכללית מאיפה אני אמורה לקחת מזרקים מהמרפאת אם שלי? כי שם טענו שלא נותנים... לקנות בבית מרקחת ומה ההמלצה לגבי מזרק כי אני לא יודעת מה בדיוק אני צריכה לבקש...מה העובי... תודה
מזרקים
היי עינב, בכל בית מרקחת מוכרים מזרקים. הבנתי מדברי הרוקחת שגם לשם כך דרוש מרשם (כי אחרת כל המזריקים למיניהם יוכלו לבוא ולרכוש מזרקים, בסכום זעום) מה גם שעם מרשם זה זול יותר,וגם ככה זה לא יקר. לגביי עובי המחט,אני לא זוכרת,אבל בבית המרקחת יודעים(הרוקחת פתחה איזה חוברת לוודא את גודל המחט) תגידי שההזרקה היא בשריר ולא תת עורי (אם אני זוכרת נכון-גודל 21) אם את לוקחת את האמפולות של הגסטון והולכת להזריק אצל האחיות,כמובן,שאינך צריכה להביא מזרקים!! בהצלחה.
מזרקים ומחטים אני לוקחת דרך המרפאהמזרקים קופ"ח כללית.![]()
יש לקחת מרופא המשפחה מרשם למזרקים ומחטים. המחט לגסטון היא ירוקה גודל 21, תוך שרירית. את המזרקים והמחטים מקבלים בבית המרקחת של מרפאת האם, או שהיא שולחת אותך לאחות במרפאה. רצוי לקבל מזרקים תוצרת איטליה, וגם ספרד בסדר אך לא של בלגיה. מזרקי 5 מ"ל שלי היו כאלו, אולם 2.5מ"ל היו תוצרת בלגיה, מעצבנים בגלל שהבוכנה בקושי זזה עם החומר השומני של הגסטון. אני שואבת את החומר במחט וורודה (קב המחט גדולה). כדאי לקרוא קצת אחורה את המידע בעניין המזרקים, מלח וגם אחרים נתנו מידע מועיל למניעת נפיחויות וסימנים. שישיה בהצלחה רבה.
יש לי מזרקים,אשמח לתת לךשאלה
אני גרה באזור תל אביביש לי מזרקים,אשמח לתת לך
ולאחל לך בהצלחה.אני גרה בתל-אביב.אני קיבלתי במרפאה מהאחיות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.