שאלה

עוף החiל

New member
שאלה

הפועל ת``א החתימה חלוץ ברזילאי (ג`וניור), והיא יכולה לשלם לו חצי מיליון דולר בעונה, אז גם חיפה יכולה להביא רכש מסוג כזה, נכון? אז למה באמת, חיפה לא מביאה רכש ברמה גבוהה? למה הם מסתפקים ברמה בינונית כדוגמת סורמה? אגב, אני בכלל לא מתלהב מסורמה...משום מה, זה נראה כמו עוד אנדרסון, אבל ימים יגידו...

lemmacantor

New member
אתה טועה, שחר דווקא הרוויח

בשנה שעברה, תודות להצלחה באירופה ובלומפילד מלא. בקשר לג'וניור, אז על תמהרו להתלהב מהכותורות באינטרנט. אולי הוא פעם שיחק בנבחרת ברזיל וברומא, אבל שנה שעברה היה שחקן ספסל בבוכם(16 הופעות ו - 2 שערים) והיה מועמד לאפועל ניקוסיה מהליגה הקפריסאית. גם בית''ר אם כל הכסף והצלצולים הביאה חלוץ שהעביר את רוב הקריירה שלו בליגה הברזילאית השנייה. אז אולי שופכים סכומים גבוהים, אבל בהרבה מקרים לשווא. ובכלל אוהדי מכבי חיפה צריכים קודם כל להסתכל על מכבי חיפה.

lemmacantor

New member
זה לא סוד שמהכדורגל שלנו לא מרוויחים

אבל, לדעתי בעונה שעברה כשלעצמה מכבי חיפה הרוויחה כסף. מה לעשות איתו, זו כבר החלטה של שחר.

jededaya

New member
נראה לי...

שהמטרה שלהם להביא יותר שחקנים מבוגרים ו/או מנהיגים ופחות להתמקד באיכות כי על זה הם בונים עם הצעירים או משהו... אם הם יביאו גם בלם זקן עכשיו אני לא יודע מה אני יעשה... צריך להביא בלם טוב, זה חסר... וחייבים לסמוך על הצעירים ולרוץ איתם...!

למעלה