שאלה.. הסימים שלי אספו פירות וירקות שהם גידלו בגינה,ושמו במקרר, ומה עכשיו.. מה אפשרר לעשות איתם?
ח ח ת ל ת ו ל ה 6 New member 26/7/07 #1 שאלה.. הסימים שלי אספו פירות וירקות שהם גידלו בגינה,ושמו במקרר, ומה עכשיו.. מה אפשרר לעשות איתם?
B Blue S k y New member 26/7/07 #2 אממ.. את יכולה או למכור אותם או לקנות את המיקסר הזה, ולהכין שייק פירות..
ח ח ת ל ת ו ל ה 6 New member 26/7/07 #8 תשובה מאוד חכמה! עם לא היה לי סימס עונות, לא הייתי שואלת את השאלה הזאת.. אנשים.. תפעילו קצת שכל לפני שאתם עונים!
תשובה מאוד חכמה! עם לא היה לי סימס עונות, לא הייתי שואלת את השאלה הזאת.. אנשים.. תפעילו קצת שכל לפני שאתם עונים!
B Blue S k y New member 26/7/07 #5 חחח זהו..את כאילו 'משתמשת' בהם שאת מכינה אוכל אבל בפעם הבאה אל תכניסי, ותקני את המיקסר הזה, ופשוט תכיני להם שם שייק פירות\ירקות
חחח זהו..את כאילו 'משתמשת' בהם שאת מכינה אוכל אבל בפעם הבאה אל תכניסי, ותקני את המיקסר הזה, ופשוט תכיני להם שם שייק פירות\ירקות
O or19951 New member 26/7/07 #7 היא באמת משתמש בהם../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif כשאני שמתי יבול במקרר אז היה לי אוכל נוצץ ומנות חדשות!
היא באמת משתמש בהם../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif כשאני שמתי יבול במקרר אז היה לי אוכל נוצץ ומנות חדשות!