שאלה

Casey1

New member
שאלה

היי הייתה אישה שאיבדה את זיכרונה ושכחתי את שמה. מה קרה לה בסוף? פיספסתי את הפרקים הללו. מה היא הדחיקה בסוף? תודה

פיפיטה

New member
בתאני כמובן

היא הייתה בטקס הסיום של וונסה . היא סיימה בהצלחה עם ביטחון עצמי, ניראת טוב, היא סיפרה שהיא יוצאת מבלה והיא השתנתה לגמרי . לא סיפרו ממש על ההדחקה . אך ממה שהבנתי קרה משהו במשפחה ולא פיתחו את הנושא.

Casey1

New member
תודה רבה!!

היא ממש נראית טוב לפי התמונה שצירפת. ממש רעיון טוב! מה קרה עם שאר הבנות שהיו יחד איתה? הייתה סוהרת אחת, קנדי, מה קרה איתה? תודה

Casey1

New member
מה עם היילי ואימא שלה?

היילי מאמנת כדורגל עדיין? איך קוראים לאימה? היא פתחה חברה? תודה

Nadav נדב

New member
איך השיער של בתאני התמלא!

כשהיא היתה בבית הוא היה מאוד דליל ונסוג, עם המון קרקפת שראו...כנראה בגלל כל הסטרס שעבר עליה. נחמד לראות שהיא נראית כ"כ יותר טוב.

FreshF5

New member
אני חושבת שכוונתך לבתאני

אני לא ממש זוכרת או יודעת מה היא הדחיקה אבל בגדול (מזכרוני) רונדה הפנתה אותה לתזונאית עשתה בדיקה בבית חולים (משהו בקשר ל"אנורקסיה" שלה) התחילה לאהוב את עצמה יצאה לדייטים סיפרה להוריה שהיא מתכוונת להירשם ללימודים ולעזוב את הבית התחזתה לילדה רעה (לבדה ג'קט מעור ויצאה לרכיבה עם אופנוענים)

Casey1

New member
תודה. מה עם קנדי? מה עם שאר הבנות שהיו איתה?

הכוונה לבנות בבית עם בתאני וקנדי. תודה

FreshF5

New member
בקצרה

רנה יצרה קשר עם אביה והיחסים איתו שוררים על השלום קנדי הפכה יותר נשית, פחות שתלטנית ולמדה לדאוג יותר לעצמה רייצ'ל ערכה טקס זיכרון להוריה ז"ל והתאחדה עם אביה ואחותה למחצה קאסי לא פגשה את בנה הביולוגי בשל איום בתביעה מצד האם המאמצת אבל ממה שקראתי כאן היא כן תפגוש את בנה בעתיד ויש מצב שיראו אותה בפרקים מתקדמים

Casey1

New member
את נהדרת! אפשר תקציר לגבי הדמויות בעונה זו?

בבקשה תאמרי לי גם מה עם איאנלה? מה הרקע לה? תודה

FreshF5

New member
היה אפשרי אם הייתי צופה בכל הפרקים

מהתחלה, אבל זה תפס אותי מהסיום של דניס כך שאני לא יכולה לנדב לך מידע כולל עליהן, על סמך אי צפיה. מה שכן את יכולה לפשפש בדפים הראשונים של הפורום ולמצוא כל מיני חתכי מידע. בקשר לאיאנלה מהפרק של היום קלטתי שאמא שלה נפטרה מסרטן וגם הבת שלה. כך שבגלל זה היא לקחה את אליסון תחת חסותה כמו כן גם את רייצל (שהרי הוריה חלו במחלה גם).

למעלה