שאלה

zshpinell

New member
שאלה

כידוע בפרק 11 של של העונה השנייה דאנקן בורח עם הבת שלו והוא משאיר לורוניקה פתק שכתוב בו "TRUE LOVE STORIES NEVER ENDINGS" ואת המספרים 42 23 16 15 8 4 רציתי לדעת מה כל הקטע עם המספרים? האם הם מסמלים משהו? ולמה כולם מתלהבים שזה המספרים של אבודים? האם יש קשר לזה?

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifואי, אני בקושי זוכרת.

ממ. הכותבים חברים של הכותבים של אבודים, אאלט. בכולופן, למספרים אין שום קשר לעלילה.

OMRICH

New member
אני לא רואה אבודים... מה זותומרת "המספרים" של

הם?

meital f

New member
באבודים יש למספרים משמעות גדולה

הם סוג של מזל רע או מקוללים. בורוניקה מארס אין לי שום מושג

bar167

New member
זה ככה..

אין בדיוק משמעות רשמית למספרים האלה בסדרה. פשוט שהם מופיעים שם בכל מיני מקומות וצורות ויש כאלה שמאמינים שהם מביאים מזל רע. לדוגמה: היה איזה שהוא קוד שהיו צריכים להקליד במחשב כל 108 דקות והקוד היה המספרים האלה. המספרים הופיעו על פתח של בונקר שהיה מסתורי בהתחלה. בגלל שהמספרים האלה הושמעו על תדר מסויים הם גרמו לקבוצה של מדענים להגיע לאי. אבל בעיקר הם המספרים שבזכותם זכה אחד האנשים על האי בלוטו לפני שהגיע לאי והוא מאמין שבגלל המספרים, מאז שהוא זכה קרו לו רק דברים רעים והם מביאים מזל רע. מקווה שעזרתי

TheLost

New member
תשובה

ב"אבודים" יש 6 מספרים בעלי חשיבות "גבוהה", שקשורים במזל רע ובכלל מופיעים בסדרה בכל מיני צורות ודרכים שונות (למשל, מספר הטיסה הוא 815). בגלל שבארה"ב "ורוניקה מארס" שודרה מול "אבודים", וגם סתם כי הם החליטו שבא להם, הם כאילו החליט להשיב לLOST ופשוט כתבו את זה. אין לזה שום משמעות (ב"ורוניקה מארס" לפחות), והם לא מסמלים כלום, הם סתם מספרים שמי שרואה אבודים יכול לחייך לעצמו כשהוא רואה אותם (ד"א, הזכרתי שזה כאילו פתק מתוך עוגיית מזל שיש במסעדות סיניות ועל כל פתק כתוב מספר?)

קרציבל

New member
../images/Emo23.gifדווקא הסבירו לי שזה ככה

בגלל שהכותבים של ורוניקה, חברים של הכותבים של אבודים -.-

RossandRachel

New member
אני חושבת שבכל עוגיות המזל

יש מספרים למטה...כלומר, יכול להיות שזו בדיחה פנימית שכזו. אבל בורוניקה אין להם משמעות..הרי את הפתק הוא נתן לה בעוגיית מזל

למעלה