הלחץ שלך ברורשאלה
אני שלושה ימים אחרי החזרה ואני "משתגעת" מרב לחץ מרב חוסר הידיעה תעזרו לי!!!!! יש משהו שאני אמורה להרגיש? אחרי כמה זמן?
אז מתי כן?הלחץ שלך ברור
אינך אמורה להרגיש כלום בשלב הזה. בהצלחה רבה.
שאלת מליון דולראז מתי כן?
ומה בדיוק אמורים להרגיש? אני משתגעת ממחשבות זה מטריף אותי ואין לי כבר כוחות!!!!!
בכל מקרה השתדלי להרגע.אז מתי כן?
ומה בדיוק אמורים להרגיש? אני משתגעת ממחשבות זה מטריף אותי ואין לי כבר כוחות!!!!!
רונית, רקשאלה
אני שלושה ימים אחרי החזרה ואני "משתגעת" מרב לחץ מרב חוסר הידיעה תעזרו לי!!!!! יש משהו שאני אמורה להרגיש? אחרי כמה זמן?
היי רוניתרונית, רק![]()
שיהיה בהצלחה!![]()
רונית את חייבת להרגע ולצאת מהלח.שאלה
מי שלא מכירה את המתחשאלה
קרינון ועוד משהו...שאלה
הי רונית!קרינון ועוד משהו...
רציתי בבקשה לשאול איך אני אמורה לדעת ששמתי את הקרינון כמו שצריך אם אין נזילות אז זה סימן שדה בסדר או לא? ועוד משהו יש משהו שאני יכולה לעשות שתהיה קליטה אחרי החזרה ו מתפיות כמובן טיפים משהואנישמח לשמוע... תודה
מקווה בשבילך שהזמן ירוץ מהר בלי לחץשאלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.