שאלה

מצב
הנושא נעול.

רונית 234

New member
שאלה

שאלה
אני שלושה ימים אחרי החזרה ואני "משתגעת" מרב לחץ מרב חוסר הידיעה תעזרו לי!!!!! יש משהו שאני אמורה להרגיש? אחרי כמה זמן?

wini4

New member
הלחץ שלך ברור

שאלה
אני שלושה ימים אחרי החזרה ואני "משתגעת" מרב לחץ מרב חוסר הידיעה תעזרו לי!!!!! יש משהו שאני אמורה להרגיש? אחרי כמה זמן?
הלחץ שלך ברור
אינך אמורה להרגיש כלום בשלב הזה. בהצלחה רבה.

בריזה1

New member
שאלת מליון דולר

אז מתי כן?
ומה בדיוק אמורים להרגיש? אני משתגעת ממחשבות זה מטריף אותי ואין לי כבר כוחות!!!!!
שאלת מליון דולר
אין תשובה -כל אחת מרגישה אחרת וסימנים של הריון נורא דומים לסימני מחזור. סימני הריון באים אחרי הבטא בד"כ. תשתדלי להעסיק את עצמך בימים הלחוצים האלה אין דרך אחרת להעביר אותם. ואמן שתבשרי לנו על הריון בקרוב.

wini4

New member
בכל מקרה השתדלי להרגע.

אז מתי כן?
ומה בדיוק אמורים להרגיש? אני משתגעת ממחשבות זה מטריף אותי ואין לי כבר כוחות!!!!!
בכל מקרה השתדלי להרגע.
הלחץ לא מוסיף מאומה. אין כלל בנושא זה. אצל כל אחת התחושות שונות. ובכל מקרה בשבועיים הקרובים, לפחות עד בדיקת הדם, אינך אמורה להרגיש כלום.

אדוינה

New member
רונית, רק../images/Emo24.gif

שאלה
רונית, רק

שיהיה בהצלחה!

inbal222

New member
היי רונית

רונית, רק

שיהיה בהצלחה!
היי רונית
אתמול פתחתי תיק לתרומת ביצית, ואני עכשיו בשלבי ההמתנה, אני בשבוע הבא בעזרת השם מתחתנת ואז רק אחרי החתונה בעלי ייתן את תגימת הזרע שלו. אני מאחלת לך המון בהצלחה. השאלה שלי היא איפה עשו לך את ההחזרה? (באיזה בית חולים) והאם בארץ?

גולה1

New member
רונית את חייבת להרגע ולצאת מהלח.

שאלה
רונית את חייבת להרגע ולצאת מהלח.
זה ממש לא בריא בתקופה הזו. כרגע את לא אמורה להרגיש כלום. אני התחלתי להרגיש שבוע אחרי הבטא החיובית אז נסי להרגע ולא לחשוב על זה כמה שאפשר תעסיקי את עצמך ואל תחשבי על זה כל היום מאחלת לך המון המון הצלחה

i r i s 1

New member
מי שלא מכירה את המתח

שאלה
מי שלא מכירה את המתח
שאחרי החזרה, שתרים יד.
אני שבוע אחרי החזרה. מנסה כאילו לחיות בשיגרה, וכאילו לא לחשוב על זה. אבל נו באמת, אפשר שלא. ברגע אחד אני אופטימית ובהיי של התרגשות של הריון. ורגע אח"כ בחשש שזה לא נקלט. רגע אחד יש לי בחילות וכאילו לא בא לי כלום (בדר"כ אחרי זלילה רצינית). וברגע אח"כ אני טורפת- מה סימן של הריון ומה סימן של ווסת קרבה? אח"כ ברגע אחר הציצי נפוח וכואב בדיוק כמו כל חודש לפני הווסת ורגע אח"כ - הוא נפוח וכואב אחרת. של הריון? בקיצור אני טובה בלשגע את עצמי. אבל מנסה לשדר לסביבה ואומרת גם לעצמי - כאילו כלום, הכל כרגיל!! כשאמרתי לבנזוגי שאני חוששת כי אני לא מרגישה כלום, אז הוא שאל אותי אם ביום הרביעי של ההריון אני אמורה להרגיש שהתינוק זז? נורא הצחיק אותי.
שתגמר כבר ההמתנה הזו. אבל רק בבשורות טובות!!!! אמן שלכל אחת מהדוגרות בהמתנה יהיה בביצה אפרוח.

רונית 234

New member
קרינון ועוד משהו...

שאלה
קרינון ועוד משהו...
רציתי בבקשה לשאול איך אני אמורה לדעת ששמתי את הקרינון כמו שצריך אם אין נזילות אז זה סימן שדה בסדר או לא? ועוד משהו יש משהו שאני יכולה לעשות שתהיה קליטה אחרי החזרה ו מתפיות כמובן טיפים משהואנישמח לשמוע... תודה

אדוינה

New member
הי רונית!

קרינון ועוד משהו...
רציתי בבקשה לשאול איך אני אמורה לדעת ששמתי את הקרינון כמו שצריך אם אין נזילות אז זה סימן שדה בסדר או לא? ועוד משהו יש משהו שאני יכולה לעשות שתהיה קליטה אחרי החזרה ו מתפיות כמובן טיפים משהואנישמח לשמוע... תודה
הי רונית!
אני מקווה שאת מצליחה לשמור על "קוליות"
לשאלתך,אין הרבה אפשרויות לאן לשים את הנרות. אם לא נוזל ,נראה לי שזה במקום. טיפים...לנסות להיות רגועה. רגועה כבר אמרתי? ולחכות שהזמן יעבור. כדאי לעשות את השגרה שעשית לפני הטיפול. ב ה צ ל ח ה!

מקווה בשבילך שהזמן ירוץ מהר בלי לחץ

שאלה
מקווה בשבילך שהזמן ירוץ מהר בלי לחץ
ותקבלי תשובה חיובית!
לא זוכרת שהרגשתי משהו אחרי ההחזרה, אבל ממילא גם לא ציפיתי לכלום רק להיפטר כבר מהזרקת הגסטון...

מצב
הנושא נעול.
למעלה