שאלה...

• פותח הנושא 1Shir
  • פורסם בתאריך

1Shir

New member
שאלה...

ב"דוסון קריק" אני זוכרת שהזכירו פעם את "בברלי הילס 90210" (לקראת סוף העונה השנייה) ובפרק השלישי בעונה הנוכחית הזכירו את "סקס והעיר הגדולה". מישהו זוכר אולי סדרות נוספות שהזכירו?..

shirakl

New member
לא יודעת אם הזכירו

אבל בפרק שבו הם נענשו והיו צריכים לבוא לביה"ס, המורה ששמרה עליהם ראתה ימי חיינו!

princess leah

New member
גנבת לי!...

היי! אני רציתי לומר את זה. ובכלל... בעונה הראשונה (והמוצלחת...) כל פרק היה סביב קונספט של פרק אחר. היה את פרוייקט המכשפה מבלייר... היה את מועדון ארוחת הבוקר. הממ.. לכל פרק קראו על פי שם של סרט אם אני לא טועה. בהתחלה. ואז זה הפסיק להיות סדרה על דוסבון והאובססיות שלו ... אז זה השתנה. יום מצוין.

לא כל פרק

בפרק השני,נדמה לי קראו לו the kiss זה לא שם של סרט או תוכנית נכון ?! מצטערת שגנבתי לך!!!

CokaCola

New member
אההה

הפרק שבו המורה... ראתה את ימי חיינו זו אותו פרק של ארוחת הבוקר. והיה גם איזכור על אלי שידי..
"u know some1 that know´s some1 that know´s Ali Shidi" ג´ואי ל-ג´ן.

princess leah

New member
המממ...

THE KISS זה לא הפרק הראשון בעונה השנייה, הפרק שדמנתחים את הנשיקה הראשונה של דוסון וג´ואי.? או שאני טועה... ? מה שבטוח זה שאני עצלנית מספיק כדי לא ללכת לבדוק את זה באיזה אתר.. שיהיה יום טוב.

איך שכחנו!!!!!!!1

סקס טהעיר הגדולה!!!!!!!! העונה כשכל הבנות ישבו במסעדה והן דיברו על צ´רלי והתחתונים שלו וג´ואי הלכה לשירותים (ואז ראתה את פייסי) אז היא אמרה (תרגום חופשי לעברית): "אני הולכת לשירותים וכשאחזור אני מקווה שהפרק של סקס והעיר הגדולה יגמר" ואז הן אמרו : "או קיי שרלוט" שנתבייש לנו!!!!!1

princess leah

New member
חחח

וואלה. וזה כזה אדיר כי היא כזאת "שרלוט" חוץ מזה שהיא נורא חכמה. חיחיחי. המממ..... עוד ? יש עוד? בטוח שיש. נו טוב. שיהיה.

honeydust

New member
אפרופו...

אם כבר הזכרתם את הפרק בו נענשו חברי הסדרה בבי"ס בפרק מחווה לסרט מועדון ארוחת הבוקר אז יש שם איזכור של פייסי, הלוא הוא השחקן גושוע ג´קסון כשהם מדברים על מה עלה בגורלם של שחקני הסרט ההוא, הוא אמר שאמיליו אסטבז, שיחק באחד הסרטים שבו הוא עצמו, כגושוע שיחק. לא יודעת את שם הסרט בעברית אך באנגלית הוא נקרא": mighty ducks או משהו כזה. בקיצור ירד על עצמו.

למעלה