שאלה -

Ofra m

New member
לא רוצה להתנצל זהדבר

שהייתי עושה בעבר וזה לא לעניין,אני רוצה להגיע למצב סופי שלא להתפרץ ולא לחשוב שיש דרך "לתקן" את ההתפרצות, ובמקרה הספציפי הזה אני לא חושבת שאני צריכה להתנצל כלל....

Ofra m

New member
רונן אם הייתי יודעתמה הכיוון

לאהייתי נעזרת כאן, חיפשתי כלים שעל ידם אוכל להגיע למצב שבו לא תהיה התפרצות....

bridges

New member
אולי ציפית לאיזשהו פתרון קסם?

אני מאמין שאת קיבלת המון מהשיחה בפורום: ראית שההתפרצות קשורה לאנשים האחרים במשרד ולאו דווקא לבוסית שלך. ראית את המחירים הכבדים שאת משלמת וראית גם את הרווחים שאת מקבלת (שאת קראת להם טפשיים ואני אקרא להם זדוניים). אילו בדיוק הכלים: להסתכל כל פעם ופעם במה שקורא מתוך הרווחים והמחירים. לרשום את זה לעצמך (לא בפורום אלא ממש כתוב מולך - בכתב יד או מודפס). תמשיכי לתרגל את זה ואני מאמין שההתפרצויות ירדו. ורק כדי להבהיר: לתרגל == לחזור ולחזור ושוב פעם לחזור ולא לוותר כשזה לא עובד בפעמים הראשונות.

Ofra m

New member
למה זדוניים?

זדוני זה משהו שמישהו עושה עם כוונות זדון,מה שקורה כאן הוא לא זדון אלא דבר הנעשה מתוך אוטומט וללא כל כוונת זדון, אבל הבנתי בגדול ואני מקווה שיהה בסדר אני מרגישה על דרך המלך, בכל אופן תודה לך על כל ההתייחסות שלך לאורך כל השבוע הזה ושעבר, ביי עופרה.

אוריק3

New member
היי עפרה מה שלומך ?....

היתה לי איזה בעיה במחשב או באתר של תפוז ולא הצלחתי לשלוח תגובה כאן, לכן עניתי לך במסר בכל אופן. הייתי הולך לכיוון של שימוש בטכניקה כדיי להסיח ממך מחשבות שליליות על בוסתך שתחיי... ולטעמי כך תבוא ישועתך..משום שנראה לי שפתחת אליה "אלרגיה" או אנטיגוניזם.. מציע לך לתרגל להלן.. ממש בכל פעם שעולה לך בראש מחשבה שלילית מכל סוג שהוא אודותה,, אמרי לעצמך בלב "סימנתי"..וחייכי לך חיוך קטן של נחת. ומייד החליפי למחשבה אחרת חביבה וחיובית. הקפידי על העשיה הזאת באדיקות ובתוך זמן לא רב את תחושי בשינויי שאת חשה כלפי הוד בוסיותה..והיחס שלך אליה יהייה מתון עד חביב אפילו.. התמידי.. בהצלחה לך

למעלה