שאלה

guess who20

New member
שאלה

איך זה הגיוני שטוני עומד מאחורי כל הרציחות האלה, והוא זה שאחראי שמרלנה רוצחת את כולם כשהוא כביכול מכניס אותה לסוג של "טראנס" אם בסופו של דבר הוא גם יירצח על ידה? לא נשמע הגיוני בשיט!!

נטלייי

New member
לפי מה שהבנתי ../images/Emo58.gif

זה כדי שלא יחשדו בו. ולכל המפקפקים, זה אכן טוני ששטף למרלנה את המוח (דבר שמאוד מומחים בו במשפחת דימרה
), וגרם לה לחשוב שהיא רוצחת את האנשים למרות שזה היה הוא. אומנם יש הרבה חורים בעלילה הזאת, אבל זה בהחלט טוני.

guess who20

New member
מה לא יחשדו בו..?

ועדדין לא הבנתי. הוא רוצח את עצמו כדי שלא יחשדו בו??? וואט דה פאקק?! ואם ככה בשביל מה היה כ"כ הכרחי לרצוח את קאסי...היא הבת שלו!!

abcd80

New member
../images/Emo58.gif מעליי !

כל זה מבוים ע"י טוני. לגבי קאסי, נכון שהיא הבת שלו אבל כמו שאמרתי קודם הוא ביים את הכל והוא לא באמת התכוון להרוג את כולם. הוא רק העביר אותם למקום שנראה דומה לסאלם וזהו. זו תוכנית העל שלו להתנקם בתושבי סאלם. מעבר לזה אין לך מה להתאמץ למצוא היגיון, זו אופרת סבון ותיהנה מזה ואל תתעמק יותר מדי בפרטים הקטנים. אני כבר מזמן למדתי להתעלם מזה ולהנות מהסדרה

2DH

New member
יודעים מה הכי מבדר ../images/Emo58.gif

שלפי קו העלילה החדש באמריקה, ולפי הפרק של שישודר מחר שדרך אגב הוא פרק מעולה ! אחד הטובים שראיתי בשבועות האחרונים (אפילו סטיב וקיילה לא עצבנו אותי בכלל , הכי חשוב ההסטוריה היתה נכונה והעלתה זכרונות ממש יפים) אני סוטה מהנושא ... בכל מקרה לפי קו העלילה והפרק של מחר טוני לא עומד מאחורי כל הרציחות , טוני לא גרם למרלנה לחשוב שהיא רצחה את כל האנשים שלא מתו ... זה היה אנדרה !! טוני בכלל תקוע על איזה אי והוא צפוי להנצל ממנו רק השבוע ... וסוף סוף יחזור טוני האמיתי לסדרה (טוני של אנה , של שנות השמונים).

2DH

New member
אנדרה דימרה

הוא הבן דוד של טוני. בגלל שטוני לא היה נאמן לסטפנו ולהפך היה ממש טוב למשל טוני ואנה היו ממש קרובים לרומן ומרלנה (וחלקו משמרת על קארי כי אנה ורומן ההורים שלה). אז סטפנו ארגן שאנדרה הבן דוד הרע יתחזה לטוני . הוא רצח 5 נשים כולל הבת של סטפנו רנה ובת הדודה של מרלנה טריסטה. (למי שזוכר את ספיישל הקונצרט שעשיתי לפני זמן מה ... זה היה הסיום של הסיפור עם בו רומן הופלל ברציחות של אנדרה) בכל מקרה אנדרה מת פעמים : אחת ב1984 בחול הטובעני. ופעם נוספת בארמיד ב1995 כשהוא התחזה לטוני. זה בקצרה . סקירה יותר מקיפה על המוות הראשון של אנדרה תגיע בספיישל הסטוריה שיגיע מתישהו בעתיד הקרוב (לא מבטיחה מתי .. בקרוב ... יש עוד ספישל אחד מתוכנן לפניו...)

נטלייי

New member
מה? ../images/Emo58.gif

אמרו במפורש שזה היה אנדרה? או שזה עוד חור בעלילה ובגלל שטוני על איזה אי אז בעצם המסקנה היא שזה לא היה הוא בכלל?

2DH

New member
כן (ספוילר)

הכיוון שמנסים להגיע אליו באמריקה הוא שהאדם שנמצא איתם במהלך השנים האחרונות מ2002 הוא אנדרה. בפרק של מחר רומן אומר "Roman says maybe it was Andre that convinced Doc she was the Salem Stalker" (ואפילו יש פלאשבק מהרציחה של דאג) ואז סטיב משיג תגימת DNA של טוני ... סליחה של אנדרה כדי שיעשו השוואה. במהלך השבוע ג'ון מרלנה ואנה ימצאו את טוני באיזה חור . הכיוון של הוגן הוא שמי שעשה הכל בשנים האחרונות הוא אנדרה, מה שאומר שמי שעושה את הכל בימים לפי גרסת אמריקה הוא אנדרה דימרה .

2DH

New member
עוד כמה דברים (ספוילר)

תאו הולך להתחיל לגלם תפקיד כפול (של אנדרה וטוני) וזה פורסם רשמית לפני כמה שבועות. לכל מי שרוצה הנה קישור לMarlena day ahead picutres לתמונות מהפרק .

נטלייי

New member
יש מצב ../images/Emo58.gif

שאת עד כדי כך שונאת את מרלנה ובאמת חושבת שזאת היתה היא?
לי אין בעיה להאמין לשום דבר, סך הכל זה ימי חיינו, וזה ריילי הידוע בכתיבתו הלא הגיונית. ואין לי שום בעיה אם זאת באמת היתה מרלנה. אבל זאת לא היא, זה היה טוני. פעם שמו פה קטע וידאו שטוני מספר לבארט את כל המזימה הזאת. מחקתי את זה, אבל אני אנסה לחפש בערב, מקווה שאני אמצא.

למעלה