שאלה

LADodger

New member
שאלה

מה זה ה-Rule 5 Draft? וגם - איפה כל המיליון אנשים שהיו פה לפני שנתיים-שלוש? כולם הלכו לצבא או מה?

דראפט שנערך בדצמבר

(יש גם את הRule 4 Draft שזה בעצם הדראפט הרגיל, אבל ככה קוראים לזה) שחקנים - שלא נמצאים ב40 מאן רוסטר של קבוצה, ושעברו 4 שנים מאז שהם נבחרו בדראפט והוחתמו/הוחתמו כשחקנים חופשיים (אם הם בני 19 ומעלה) או 5 שנים לכאלה שהוחתמו בגיל 18 ומטה- יכולים להילקח בRule 5 Draft. שחקן שנבחר בדראפט צריך להישאר כל השנה על הרוסטר הפעיל (25 מאן) של הקבוצה שלקחה אותו, אסור לשלוח אותו למיינורס. אם הם לא רוצים אותו יותר - הם מחזירים אותו לקבוצה שלקחו ממנה. אי אפשר גם לשים אותו בDL לכל השנה, יש כמות מסויימת של משחקים שהוא חייב להגיע אליהם ברוסטר הפעיל, אם הוא באמת נפצע ומפספס את רוב השנה הוא יצטרך להשלים את הימים האלו בשנה אחרי. סדר הבחירה בדראפט הוא לפי המאזנים של הקבוצות בשנה הקודמת, כשהגרוע בוחר ראשון. לא מעט שחקנים טובים הגיעו בעבר מהדראפט הזה, כולל הפיצ'ר הכי טוב בבייסבול יוהאן סנטנה בכבודו ובעצמו. המטרה היא בעיקר למנוע מקבוצות לפוצץ את המיינורס שלהם בשחקנים שקבוצות אחרות מוכנות לתת להם צ'אנס במייג'ורס.

LADodger

New member
אוקיי

אבל אם קבוצה לא מעוניינת באף שחקן שהיא תהיה חייבת לתת לו לשחק, להשאיר אותו ברוסטר וכו'? מה בעצם הקבוצה מרוויחה מדראפט כזה אם היא לא מעוניינת בשחקנים פחות טובים ממה שכבר יש לה ושהיא תהיה חייבת להשתמש בהם על-חשבון שחקנים טובים יותר?

LADodger

New member
עוד שאלה

פרפקט גיים ונו-היטר נחשבים גם בכאלה של 8 אינינגס?

omri1234567

New member
פרפקט גיים לא יכול לקרות רק עד

האינינג השמיני!! כי אם אתה בפרפקט זה אומר בוודאות שהקבוצה הביתית על אפס וזה אומר שהם חייבם לעלות לחבוט באינינג התשיעי!! נו היטר יכול לקרות אם יש ארורים ווקס היט ביי פיצ וכדומ' אם זה נחשב לסטטיסטיקות אני חושב שלא , כמו שלא נחשב נו היטר אם יש שיוויון בסוף האינינג התשיעי ואחד מהפיצ'רים על נו היטר !

LADodger

New member
כן נכון

אבל יכול להיות נו-היטר שמפסידים בו 1-0 והפיצ'ר עם הנו-היטר מגיש 8 אינינגס, אז לא הבנתי מהתשובה שלך אם זה נחשב או שחייבים 9...

NYMets Man

New member
אתה בטוח???

אז מה שאתה אומר זה שכדי לקבל נו היטר או פרפקט גיים חייבים לשחק בחוץ?

פרפקט גיים לא

פרפקט גיים זה הרי משחק מושלם, אין מצב שתפסיד משחק כזה...אני מדבר רק על נו היטר שמפסידים 1-0 וכקבוצת החוץ זורקים נו היטר במשך 8 אינינגים. זה קרה 3 פעמים בעבר ואני כמעט בטוח שככה קוראים לזה אבל אני אבדוק שוב.

נדמה לי שפחות מ9 אינינגים לא נחשב נו היטר

הנה קישור מהכתבה של המשחק האחרון של העונה של בוסטון שנה שעברה, כשדברן הנסק זרק נו היטר במשך 5 אינינגים ואז הסתיים המשחק בגלל גשם... http://mlb.mlb.com/news/gameday_recap.jsp?ymd=20061001&content_id=1693280&vkey=recap&fext=.jsp&c_id=mlb והנה מה שכתוב: Hansack threw five hitless innings against the Baltimore Orioles in a rain-shortened, 9-0, five-inning shutout as the Red Sox completed their disappointing season on a high note. There was a time when the effort would have been considered a no-hitter, as Hansack became just the ninth pitcher in Major League history to give up no hits in fewer than nine innings. But after Melido Perez did it with a six-inning "no-hitter" against the Yankees in New York in 1990, the rules were changed (in September 1991), thus wiping out some 50 such efforts. Matt Young of the Red Sox pitched an eight-inning no-hitter and lost on April 12, 1992, and that was the last time it was accomplished until Sunday. מאט יאנג הזה היה האחרון שזרק נו היטר במשך 8 אינינגים והפסיד וזה לא נחשב נו היטר רשמי, זה לא מופיע כאן: http://mlb.mlb.com/mlb/history/rare_feats/index.jsp?feature=no_hitter

כן הנה אישור רשמי:

מבייסבול רפרנס: http://www.baseball-reference.com/bullpen/No-hitter The current Major League Baseball definition, since 1991, of a no-hitter is "a game in which a pitcher, or pitchers, gives up no hits while pitching at least nine innings. A pitcher may give up a run or runs so long as he pitches nine innings or more and does not give up a hit." Prior to 1991, Major League Baseball defined a no-hitter as "an offical game in which a pitcher, or pitchers, gives up no hits." After the definition changed 31 "no-hitters" were erased.

למעלה