שאלה מתי יהיה שידור חוזר של הפרק הראשון של דקסטר?
O oO nam nam Oo New member 13/7/07 #3 ../images/Emo207.gifלמה הפורום כחול?../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif
A AdamINC New member 13/7/07 #4 באמת עכשיו שמתי לב שהוא כחול ../images/Emo3.gif האמת היא שבעבר אני ביקשתי להוריד את העיצוב הזה כשעלו הערוצים החדשים. אני מאמין שבקרוב יעלו עיצוב ייחודי אחר שמתאים ליס סטארז החדשים..
באמת עכשיו שמתי לב שהוא כחול ../images/Emo3.gif האמת היא שבעבר אני ביקשתי להוריד את העיצוב הזה כשעלו הערוצים החדשים. אני מאמין שבקרוב יעלו עיצוב ייחודי אחר שמתאים ליס סטארז החדשים..
A AdamINC New member 13/7/07 #7 אני גם לא חושב שזה מפריע למישהו אבל זה לא בדיוק החלטה שלנו. הפורום הזה בעצם שייך לחברת YES, וכחלק מההסכמים שלה עם תפוז - היא תעצב אותו בצורה כלשהי שתשקף את סגנון הערוצים שלהם. נראה מה יהיה.. אני יודע אם יהיה עיצוב חדש. אני רק משער..
אני גם לא חושב שזה מפריע למישהו אבל זה לא בדיוק החלטה שלנו. הפורום הזה בעצם שייך לחברת YES, וכחלק מההסכמים שלה עם תפוז - היא תעצב אותו בצורה כלשהי שתשקף את סגנון הערוצים שלהם. נראה מה יהיה.. אני יודע אם יהיה עיצוב חדש. אני רק משער..