שאלה

m i c k e y 15

New member
מבחינת לימודים

היה לי קשה...זה כל אחד וההרגשה שלו בקשר לזה.. מבחינה חברתית..השנה הכי טובה

moshe present

New member
גם אני לפניי י"א פחדתי ורוב האנשים אמרו לי

שזו השנה הכי קשה, רק אחותי אמרה לי שהיא קשה אבל דווקא הייתה לה השנה הכי כיפית. תראי , כן יש לחץ. וכן פעמיים שלוש רציתי להתחרפן. אבל באמת שזה לא מה שעושים מזה, לא מתים מזה. הייתה לי אחלה שנה. הברזתי מדי פעם, ועדיין היו לי אחלה ציוני מגן. ביליתי, למדתי, רקדתי. כל מה שאפשר לדחוף לסדר יום. הצלחתי לשלב בן הלימודים למחול ולבילויים. אז זה אפשרי בהחלט! אני כבר בכלל לא זוכרת את כל הלחץ . אם תסדרי לעצמך סדר יום טוב, באמת שאין ממה להלחץ. שתהיה לך אחלה שנה!

Blue Aura

New member
הייתי אומרת 7.../images/Emo189.gif

אותי בכלל לא הפחידו שעליתי לי"א. זאת השנה הכי טובה שהייתה לי בכל שנות הבי"ס. זה תקופת ביניים בין השנה האחרונה לשנה שעוד היית צוציק קטן וגוץ... לגבי הלימודים, לא היה כ"כ לחץ, רק במתמטיקה.

היא אכן קשה,אבל לא הכי.

והכל תלוי באיזו מגמה בחרת ללמוד,ומה פער הבגרויות שיהיו לך בי"א לעומת פער הבגרויות בי"ב. מאחד עד שבע,הייתי אומרת שש. כי היא קשה,אבל יש הרבה יותר קשה מזה,ואני בטוחה בזה. ושוב,אין לזה תשובה חד משמעית,נניח אני הלכתי למסלול שבו מסיימים עם מתמטיקה ואנגלית הרבה יותר מוקדם מהרגיל,וזה מה שהוסיף לי לחץ,ואמור היה להפוך את י"ב לשנה הקלה ביותר שתהיה לי בבית הספר. [ובכוונה אמרתי "אמור",כי זה לא באמת היה כך
אין קיצורי דרך,וזה משהו שלמדתי מהמגמה הזו שבה בחרתי] הכי חשוב,בלי לחץ,קחי נשיקה עמוקה, את תעברי את הכל,ומיותר לחשוב על זה כל עוד לא התחילה השנה. תהני מהחופש,ועזבי אותך ממחשבות מדאיגות

Black Balloon

New member
לא כ"כ קשה...

סתם מגזימים שאומרים שזו שנה כ"כ קשה, לי היא לא הייתה נוראית, היא הייתה הכי טובה. נכון שמלחיץ יותר בתקופת הבגרויות, אבל זה עובר בצ'יק, ואם אני עברתי את זה בשלום, כל אחד יכול. לי זו הייתה שנה מעולה
(רק שהשביתות הרסו קצת מכמות החוויות ובכלל) קוצור, אל תלחצי, יהיה סבמבה!

נתוש ז

New member
יב' בכמה רמות יותר קשה מיא'.

אם יא' 7, יב' 11. למרות שזה מאוד תלוי בחלוקת בגרויות של הבית ספר, ובמגמות בחירה, בסה"כ זאת דעתי- יב' כמה רמות מעל כל הכיתות עד אליה. יא', קצת יותר קשה מ-י'.

ליזיגי

New member
כןכן אני שמינסטית ווואו שמתקשה לישון למרות

שאני צריכה לקום מחר ב-7 אוקי לא משנההה.. מבחינת לימודים לי לא היה הרבה יותר קשה, מתמטיקה זה שחק לי ת'חיים, אבל אני גם ב-5 יחידות, אז זה תלוי מאוד כמה יחידות את עושה, ואם קשה לך במתמטיקה... ואני גם בצופים ורוקדת ככה שאני אדם יחסית עמוס.... ולא היה לי כלכך קשה מבחינת לימודים אבל מבחינות אחרות היה לי יותר קשה משנה שעברה, הרבה יותר קשה אפילו, אז לא יודעת... הרבה אומרים שזו השנה הכי חרא שיש... לא נורא, בהצלחה ! חחח סתם .. יהיה טוב, הכל תלוי לאיזה כיוון תקחי את זה=]] בהצלחהההההה

Yoko Nakajima

New member
בשבילי זו הייתה שנה נהדרת!

ממש נהניתי מהשנה הזו, היא עברה בצורה הכי טובה שיכולה להיות
[ואני פחות מתמקדת בקטע של הלימודים כשאני אומרת את זה- יש חיים גם מעבר לחדר הבחינה] בכלל, אצלי הלחץ והמשברים היו מרוכזים בכיתה י' כי לקחתי מואצת...זו הייתה החלטה מטומטמת שהעמיסה עליי המון, אף פעם בחיים שלי לא התאמצתי כדי להוציא ציון ופתאום זה היה עולם בו אשכרה צריך לשבת וללמוד כדי להצליח :S אז י"א יחסית ל-י' הייתה פיס אוף קייק. שנה מצויינת. היה רק את היסטוריה וספרות בסוף השנה שהעלו לי את הסעיף, שבועיים של עצבים מרוטים וקריזות והתפרצויות וחששתי שאני לא אחזור לעצמי.....אבל אז היה אוונסנס, אילת, ריקוד...בקיצור חזרתי לעצמי תודה לאל! זה גם תלוי בכמה דברים, כמו מגמה, מורים, אם את רגילה ללמוד ולהתאמץ... מה שכן הדבר הכי מעצבן השנה היה מתמטיקה אני חייבת לציין. בעע. הלווי שיחליפו תמורה הזו נתקעתי איתה כבר שנתיים הצילו X_X לסיכום, י"א- לא מתים מזה.

למעלה