שאלה

רות91

New member
שאלה

אני עולה ל-י"א, וכולם אומרים לי שזו השנה הכי קשה והכי עמוסה ושלבנאדם כמוני (לחוץ) יהיה קשה לעמוד בעומס. האם זה באמת עד כדי כך קשה (מ-1 עד 10, 1=קל, 10=קשה מאוד) או שרק רוצים להפחיד אותי?

עבדו עלייך

באמת בואי נגיד שזו השנה הראשונה שבה לא תוכלי להבריז כמעט מאף שיעור. אבל זה רק כדי להצליח בסוף השנה. אבל תחשבי על זה, כל תקופת הבגרויות את לא לומדת, את באה רק פעם=פעמיים בשבוע לבצפר לעשות מתכונת או בגרות. אמנם לומדים לזה בבית, אבל כולה איזה שעתיים ביום, ואח"כ כל היום זו סטלה אחת גדולה. אני ממש נהנתי ב-י"א

גליזה

New member
וואי חזקוש, אתה מה זה מטעה אותה.

לפחות לדעתי. אפשר בהחלט להבריז משיעורים אבל זה באמת קריטי לפספס יותר משיעור אחד בחודש, נניח. זו כן השנה שבה מעמיסים עליך יותר מכל השנים הקודמות, וזו כן השנה שבה מצפים ממך להכי הרבה מאמצים.
אתה חכם, אז לך זה עבר כמו כלום. מה אני אגיד לך?

noiky

New member
קודם כל

אל תילחצי. זה עובר כמו כל שנה. ולא משנה כמה היא קשה, והיא לא כלכך.. היא הכי כיפית שהיתה לי

רות91

New member
אני לא מבינה איך?

איך יכול להיות שזו הייתה השנה הכי טובה?, מה גרם לה להיות כל כך טובה?

גליזה

New member
תשמעי, יש גם חיים חברתיים בכל הקטע../images/Emo3.gif

פתאום מתחילים לנצל את הזמן הפנוי בין הבחינות לבילויים, יותר מפעם. לא יודעת, ככה לפחות אני חושבת

סוג של הפחדה.

נכון שזו שנה באמת לחוצה וצריך להשקיע את מרב המאמצים, אבל היא לא כ ז א ת קשה. צריך להשקיע בה, זה כן, אבל אם תהיי רגועה תראי שזה לא כל כך נורא

גם לי זו הייתה השנה הכי כיפית

אם כי קצת הזנחתי את הלימודים לטובת דברים אחרים... בכל מקרה צריך להשקיע, והרבה. זה לא בקטע שזה יותר קשה, אלא שפשוט יש יותר מקצועות... וגם נדפקנו בגלל השביתה וזה... לפעמים קורה שצריך לוותר על דברים כדי באמת ללמוד ולהצליח, אבל לרוב זה לא פוגע מדיי ואין יותר מדיי עומס.

barakgl

New member
קשה , קשה אבל לא נורא

לא פעם אני מהרהר למה דפקו את השנים הכי מעניינות בחיים עם הדברים המקוללים האלה שנקראים בגרויות.. הרי בכיתה א' ב' ג' היינו הרבה יותר משועממים
לא היה עדיף לגמור עם זה אז? ובקשר לשאלה שלך , גם אם יגידו לך 1 או 10 זה לא יעזור [אלא אם את שוקלת להישאר כיתה
] ובכל מקרה תצטרכי לעבור את זה כמו כולם לא מתים מזה

happy apple

New member
תשמעי עם עברנו את זה ואנחנו בחיים

ולא באיזה אברבאנל גם את תעברי חח גם אותנו הלחיצו ואני תמיד חיפפתי וקיבלתי ציונים טובים ופתאום כמעט הכול ניגשים לבגרות וזה בא לי בבום וטיפה היה לי קשה בהתחלה אבל התרגלתי וכן צריך ללמוד יותר ולפני תקופת הבגרויות אמרתי יו אני לא יהיה לי חיים אני לא רוצה לא הצליח וכ'ו ובאמת זה לא נורא וזה טוב שזה עמוס עבר לי מהר מאוד תקופת הבגרויות וכן מצאתי זמן לפנאי לבלות להיות במחשב וכול זה רק עניין של תיכנון זמן והשנה מבחינת חברים והכול היה הכי כיף לי מכול השניםם
בהצלחה!

Grey Faerie

New member
בתקופה הבגרויות זה נעשה מסריח

לפני זה לא כזה נוראי... טוב אני לא דוגמא כי אני לא עושה שיעורי בית או עבודות או מתכוננת למבחנים למינהם.. אבל באמת שזה לא כזה נוראי

Efrat K

New member
שטויות

זאת השנה הכי כיפיית בעולם,נשכח לרגע את העובדה שבכיתה י"ב יש לי בדיוק את אותה הכמות של הבגרויות ואולי אפילו יותר(בערך 8 בגרויות).

bAruLi

New member
../images/Emo45.gif. למרות ששנה הבאה הולכת להיות יותר קשה.

[אצלי לפחות]

Simply Blonde

New member
לא יודעת מה איתכם

אבל לי היתה את השנה הכי סטלנית בעולם. אבל עזבו אני הכי לא דוגמה.. הכי לא

למעלה