שאלה..

RonliG

New member
שאלה..

אני רוצה להזמין חשפן הביתה, כמתנת יום הולדת לחברה שלי. דרך איפה אני עושה את זה? תודה

Small talk

New member
בעיתון יש כל מיני מודעות

למרות שאז את לא יודעת מי ייגיע לך, אבל מנסיון יש כמה שווים

אני וחברות שלי הזמנו לפני שבועיים

מצאנו אותו בגוגל, פשוט כותבים "חשפנים" ומקבלים, בדרכ עם תמונות
.

RainbowL

New member
../images/Emo32.gif לא יוצא לי מהראש, תגידו אם אני צודקת.

היינו בשחייה לילית בבריכה. היו איתנו כל האנשים מהיסודי, והם כנראה לא רגילים לציצים שלי או משהו. שני בנים כל שנייה עברו ונגעו לי בתחת, פעם ראשונה ושנייה חשבתי אולי הם עברו מאחוריי וזה בטעות, מתישהו כבר התעצבנתי ואמרתי די, בהתחלה בטוב, עם חיוך, שזה מפריע לי והם התחילו להתווכח ביניהם מי עשה את זה ומי לא ואמא של מי זונה אם הוא עשה את זה הסברתי להם שזה לא מעניין אותי ודי והלכתי לצד השני אחד מהם בא וביקש סליחה והכל ואמר שזה לא הוא וזה סתם הצחיק אותו, אמרתי שסבבה ואז כולם באו לאיפה שהייתי, ואני קולטת את ההוא ממקודם מסתכל לי על הציצי ואומר 'צבוט אותי שאני לא חולם'. -אני עומדת פה אולי!!!!!- ואז הוא נגע לי בכתף, הסתכלתי עליו והוא אמר בטעות. המשכתי לעמוד שם עד שחברה שלי קראה לי, התחלתי לשחות אליה ופתאום קלטתי שהחזייה שלי פתוחה.. חברה סגרה לי וכולם יצאו מהמים, הייתי מה זה קרה אליהם והתעצבנתי 'מה יש לך?' זה מה שהיה לו להגיד לי 'ביקשתי סליחה' יופי כאילו זה מה שיחזיר לי את הכבוד שלי. אמרתי לו 'זה היה פשוט דוחה' והלכתי. סיפרתי לשתי חברות ואז ידיד שלי שאל אותי מה קרה כי נראתי זוועה אמרתי לו פשוט 'אני שונאת שמתייחסים אליי כמו זונה', סיפרתי לו הכל וגם את ההטרדה שעברתי לפני שנה, הוא היה בשוק (והוא ממש לא פראייר עם בנות, בהסכמה כמובן). יש הבדל בין להגיד 'מה הייתי עושה לה' לבין לעשות לה, וזה מה שהם לא קולטים.

Summer moved on

New member
בטח שאת צודקת.

זה הגוף שלך, ואין לאף אחד רשות לגעת בו בלי הסכמה שלך. במיוחד לא לתינוקות שקופץ להם מכל ציץ שעובר בסביבה. אני במקומך אפילו הייתי יוצאת משם עוד קודם... חוצפנים.

stink

New member
איכס , פשוט מגעיל

שיש בנים כאלו , לא יודעת איך היו לך ת'עצבים להתאפק ולא להכניס להם איזו ברכית הגונה

למעלה