שאלה...

מצב
הנושא נעול.

ספיר51

New member
שאלה...

שאלה...
אנחנו עומדים לעשות טיפול באסותא האם מישהי יכולה לומר לי איך פ"ר דור?? ואיך ההכנה שלו מתבצעת?? ואם יש אצלו הצלחות?

לא מכירה אותו, אבל אני חושבת שיש

שאלה...
אנחנו עומדים לעשות טיפול באסותא האם מישהי יכולה לומר לי איך פ"ר דור?? ואיך ההכנה שלו מתבצעת?? ואם יש אצלו הצלחות?
לא מכירה אותו, אבל אני חושבת שיש
מטופלות שלו בפורום, בינתיים עד שהן יכנסו את יכולה לעשות חיפוש לפי השם דור בחיפוש המתקדם למעלה בצד שמאל ולקרוא הודעות שהוא מוזכר בהם (ניסיתי קודם יש די הרבה כאלה).

ספיר51

New member
פ"ר דור

שאלה...
פ"ר דור
האם מישהי טופלה ע"י פ"ר דור באסותא?? מאוד רוצה לקבל אינפורמציה.......

קריסטבל

New member
פרופ דור מאוד מקצועי ומיומן.

פ"ר דור
פרופ דור מאוד מקצועי ומיומן.
אני אחד מסיפורי ההצלחה שלו. יש לי תאומים בני שנה וחודשיים כתוצאה מתרומת ביציות מקייב. אבל - קחי בחשבון שהוא אדם מאוד מאוד עסוק. לבעיות שיהיו מחוץ לשעות הפגישות סביר להניח שתצטרכי לדבר עם הרופא המתמחה התורן. הוא גם הרבה בכנסים בחול. בקיצור, אם את צריכה רופא תומך שיש לו זמן להקשיב לך ולהסתחבק איתך, זה לא הוא. אם את טיפוס ענייני הוא כן מתאים.בהצלחה.

עדשן

New member
יש לי אינפורמציה בשבילך יקירתי

פ"ר דור
יש לי אינפורמציה בשבילך יקירתי
אני מטופל אצל פרופסור ליסינג שהוא אחראי מח' יולדות וגניקולוגיה בבה"ח ליס, והוא יו"ר האיגוד לתרומת ביציות מקייב, רופא משכמו ומעלה על כל טלפון הוא חוזר אלייך להמשך טיפול, מתחשב אדם חם ומבין, והוא עובד גם במדיקל סנטר בהרצליה, יש לו הצלחות גדולות מאוד , גם אני נשלחתי אליו ע"י המלצה והוכחה אמיתית למהדרין. ואם את מעונינת אשמח לתת לך את הטלפון שלו להתייעצות, לטיפול וכו'. מאחלת כל טוב ובהצלחה.

a17

New member
אני באסותא אבל לא אצל פרופ' דור

שאלה...
אני באסותא אבל לא אצל פרופ' דור
היו כמה בנות בפורום שטופלו אצלו ושמעתי רק דברים טובים....חוץ מזה הוא מנהל מח' IVF בתל השומר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה