שאלה..

DrJones

New member
שאלה..

מישהו יודע אולי מתי יוצא הDVD של הסרט? ועוד משהו - מדבבים את הסרט? כי ראיתי בעיתון שהיה רשום שיש גרסאות עברית ואנגלית..

starman

New member
אין לי מושג ואני מקווה שאין דיבוב כי ניסו פעם

וירדו מהר מאוד מהרעיון . ואם כן ידובבו אז מי ? עופר שכטר - בארט נינט - ליסה ממש הורס את הסדרה . אולי אם ספי ריבלין ידובב את הומר ....

יש דיבוב לסרט בעברית וזה נשמע נורא!!!!

אגב, אני חדש פה- אני מת על הסימפסונס. יש דיבוב לסרט וזה נשמע על הפנים ובא לי להרוג אותם שהם מדובבים את הסרט!

homerJsimpson

New member
אלוהים ישמור. יום הדין הגיע.

צריך להשמיד את הבנאדם שהגה את הרעיון לדובב את הסרט לעברית. דן קסטלנטה, אנחנו מצטערים.

כן... זה פשוט עצוב. ואני גם לא מבין למה

כאילו חוץ מהעובדה שזה מביך בטירוף ("סופר חזיר מטפס על הקיר" או משהו כזה...) והחיקויים נוראיים גם סימפסונס זה לא לילדים! אני לא מבין למה המפיצים רואים סרט מצוייר וישר חושבים על לדובב אותו. סימפסונס כבר 18 שנה בטלויזיה והיא מעולם לא הייתה מיועדת לקהל יעד של ילדים- אז למה שהסרט יהיה שונה? אותו הדבר קרה גם עם "מרד התרנוגלים" המעולה שאני תמיד אזכור שהמפיצים החליטו להפיץ גם גירסה בעברית למרות שהסרט ממש לא פנה לילדים.

CountingCrows

New member
זה לא סופר חזיר!!! כנס

בתרגום לעברית זה "חזיר העכביש" או משהו כזה spider pig!!!! זה הגאונות... לא?

כן- אבל בדיבוב, המדבב המאוד-לא-מוכשר של הומר

אומר- "סופר חזיר, הנה הוא בא, סופר חזיר" בצורה מאוד מביכה ולא מצחיקה לעומת הגירסה המקורית שהיא אכן גאונית.

CountingCrows

New member
../images/Emo9.gif סליחה... לא ראיתי את הקטע של הדיבוב עד עכ

שיו.... חשבתי שזאת רק השערה...

אוי בהחלט!

התגלגלתי מצחוק בקטע הזה באנגלית.

starman

New member
ראשית ברוך הבא ושנית חבל , נהרס לי היום

הרסו את הסרט .

mikmik000

New member
חבל. |:

תהיה בקולנוע גם הגרסא האנגלית עם כתוביות.. נכון? אני מאוד מקווה שכן.

זה לא חדש עושים את זה גם בעולם

בעיקר באירופה, בסדרות אחרות זה לא ממש מפריע, אבל בסימפסון הקולות האמתים של הדמויות עושות את הסדרה.

AlBundy

New member
נורא.

תמיד קיוותי שאני לא אראה גירסה מדובבת של הסימפסונס. היום אבדה לי התקווה.

AdiHen

New member
כבר יש מדובבים

היה בגיא פינס... ואני חייבת להגיד שזה לא נשמע כל כך נורא כמו שחשבתי... המדובבת של בארט עושה את זה ממש טוב.. ואם וסתכלים על זה מנקודת מבט של ילדים זה גם מאוד מצחיק.

Evil Beast

New member
אבל את שוכחת דבר מאוד חשוב

סימפסונס זה לא לילדים. סימפסונס זה PG. המדובבת של בארט עשתה רק את הצחוק שלו טוב.

Evil Beast

New member
אני פשוט חושב שאם כבר הורסים את זה

אז לתת למישהו שקצת מבין בסימפסונס, ויודע לחקות דמות או 2 או 5?

למעלה